Reklama

Reklama

Film o filmu: Kameňák

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kromě Kameňáku natočil režisér Zdeněk Troška také dokumnet o tom, jak se tento snímek natáčel. Vedle obrázků ze zákulisí filmu promluví o Kameňáku hlavní protagonisté, tedy V. Vydra a J. Paulová a právě zmíněný Z. Troška. (Paity)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tragedie nejen tří Lipských. Reif: "Obdivuji režiséra Zdeňka Trošku, protože patří mezi naši spičku." A samozřejmě zásadní odhalení Vydry, že kameňáky převedené do filmového příběhu lze převést jen civilně. A to se nevyplatilo. "A kdyby se to náhodou zadařilo, tak už druhý díl mám skoro napsaný." ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Éjak jsem to čet poprvé, tak jsem se až lek.“ Z dokumentu o natáčení prvního Kameňáku se toho divák příliš nedozví. Herci vesměs chválí Trošku za jeho přístup k práci, což je ale v každém filmu o filmu nutností. Alespoň Vydra trochu poodhalil, co si o filmu myslí. Jinak je tento dokument plný záběrů z natáčení, které mnoho neřeknou a jejichž zvuková kvalita je tristní. Výsledek budí dojem povinného filmu o filmu, s nímž si nikdo velkou práci nedal, ostatně jako i se samotným filmem. ()

Reklama

Reklama