Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 9
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 9

Recenze (264)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Tak za jedno velký lejno stojí herci, animace, akce, mimozemská civilizace, střihy a naprosto debilní scénář!! Hlavní hrdinové jak by smet - Učitel dějepisu, vietcong, všemohoucí pediatrička, dědeček inženýrek, nábožná panna kapitán alá chuck norris a parta malých spratků! Dokázal jsem dokoukat první sérii, dál už mě ani nehne...20% za potenciál ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty 3 řady / 30 epizod . Svět, jak ho známe, skončil - na zemi přistanou mimozemské kosmické lodě, které se s nikým a ničím nepárají. Milióny mrtvých lidí, a jen hrstka přeživších formuje odpor. Bývalý učitel historie Tom Mason (Noah Wyle) společně s kapitánem Weaverem (Will Patton) se stanou vůdci Druhé masachutské, a společně postupují vstříc budoucnosti. Agresivní Skitteři, jejich vůdci Espheni a nakonec i přátelští Volmové - jak zapadají lidé do tohoto po staletí trvajícího mimozemského konfliktu ... Z první řady jsem byl trochu rozpačitý, vadilo mi, že do seriálu nebyl žádný úvod, a hned v první epizodě byl divák hozen do hluboké vody, aniž by tušil co, jak a proč. Postupem času jsem ale přicházel celému seriálu, a hlavně jednotlivým postavám na chuť, a třetí epizodu jsem si už fakt užíval. Jasně, že by se našly slabší díly, ale celkově mi vše přišlo parádně do sebe zapadající. Z hereckého obsazení nemohu nezmínit Noaha Wyle, Willa Pattona, ale dost se mi líbil i Colin Cunningham jako neskrotný Pope, či Connor Jessup jako Ben. Nyní, po konci třetí série, si ale nejsem jist, jestli se na čtvrtou sérii těším nebo ne - a mám obavy, aby se to celé nezvrhlo k něčemu, co bych ani vidět nechtěl. No nic, nechme se překvapit - zatím dávám plný počet, protože jsem si seriál fakt užil... ()

Reklama

agathon 

všechny recenze uživatele

Mix Války světů, Districtu 9 a pravděpodobně předstupeň k (naštěstí zrušené věci) Terra Nova, resp. aktuálnímu Revolution - naštěstí, snad možná i díky Spielbergově "dozoru" je to překvapivě životaschopné a přestože nejde o žádný majstrštyk na seriálové scéně, koukat se na to dá (i s ohledem na střízlivou stopáž jednotlivých epizod a vstřícné množství pouhých deseti dílů na jednu řadu). Rodinné a vztahové problémy prolétající se s rovinou akce mne tu krkají o poznání méně, než u výše zmíněných dvou seriálových odvozenin a formálně mě baví ta jistá příbuznost s podobou Stevenovy Války světů. Takže sice třetí řadu (léto 2013) nevyhlížím nijak nedočkavě, ale rád si trochu té postapokalyptické soap opery opět dopřeju. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že seriál hodně nevyužil svůj potenciál. Je to RODINNÉ scifátko, kde se nadhodí pár zajímavých otázek, ale nějak se nedopracuje ke kloudnému výsledku. Jsou zde znát prsty Spielberga, ale to pro tentokrát není pochvala, neboť tu zde opět vidíte ústřižky z ETho, Války světů a Setkání 3. druhu. Navíc z deseti dílů možná tři dokázali fanouška scifi opravdu něčím zaujmout a i malinko překvapit. Zbytek se jednoduše nepovedl. V další sezoně se musí sakra snažit o vylepšení svého renomé. Update: Druhá sezona je o dost lepší než ta první. Zvedám hodnocení na 4 hvězdy. Update: Třetí řada se kvalitativně propadla a z FS se stává celkem utahaná podívaná. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

První dvojdíl nic extra, ale v dalších dílech se to celkem rozjede. Casting je docela slušný, a herecké výkony by se daly označit za dobré. Co kazí celkový seriál jsou občas nudné scény. A námět, že je tisíckrát ohrané klišé? Zatím se zdá, že pod dozorem Spielberga funguje. 2. série - opět a zase ta seriálová pauza, kterou tak nesnáším. K seriálu stále nebyla nějak extra chuť se vracet, nicméně rozhodnutí shlédnout všechny díly druhé série bylo výborné - opět jsem se stal fanouškem a momentálně jen čekám na další díly. Zároveň zvyšuji hodnocení na plný počet. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Tom Mason (Noah Wyle) používá jako hlavní zbraň výhradně útočné pušky Kalašnikov, a to různé modely. Od původního AK-47, přes AKM, AKMS, polskou licenční kopii Zastava M70 až po moderní AK-74M2 (v 5. sérii). (Lord_Denvil)
  • Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)
  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama