Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 11
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 11

Recenze (264)

lioncel 

všechny recenze uživatele

První sezona z mé strany spokojenost .. hodně výživný námět s eliminací nadměrného počtu obyvatel planety Země, vizuálně přijatelné sympatické mladé hrdinky, občas v akci nebezpečný Robocop, kterého ovládá vzdálený příbuzný Dr. Johna Zoidberga - zde však není kreslený, ale kaučukový = Skytter ... beru při svém hodnocení samozřejmě především v úvahu věkovou skupinu, pro kterou je seriál primárně určen - já bych samozřejmě osobně přivítal, kdyby se alespoň mírně přitvrdilo, místy třeba i něco poodhalilo .. ale chápu, že tohle je mládeži přístupný a není to určeno k vysílání po 22. hod, takže tu žádný drsný ´maso´ ani nečekám (škoda) .. přesto dobrý .. krásně ostrý čistý obraz, dobrý zvuk .... Druhá sezona je místy už přeci jen trochu slabší .. scénář i následné natáčení u 2. i 3. sezony dosti zásadně ovlivnilo skutečné těhotenství, porod a následná péče o novorozence herečky Moon Bloodgood ... ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Když jsem u seriálu četla jméno Spielberg, tak jsem se jako jeho fanynka potěšila, že to bude úžasné. S odstupem (a několika odvysílanými díly) musím říct, že první dva díly nasadili poměrně dobrou laťku, byly ale rázem zazděny dalšími dvěma třemi. :( Obrovská škoda. Ale pořád věřím, že se to ještě zlepší a že mají tvůrci na finále připravenou nějakou monstrózní bombu, která nám způsobí spadnutí čelisti až na zem, jinak nevím nevím, jestli se odvážím i do 2. série (která je, mám ten dojem, už nějaký čas odsouhlasená). ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie (zatiaľ) po úvodom dvojdiely. To mám pozerať 10 častí o tom, že opäť nejaká skupinka ľudí putuje z bodu A do bodu neviem-kam? Popritom sa stretne s inou skupinou ľudí, ktorí sú tí zlí, občas nejaký ten emzák (mimochodom vyzerajú ako kopia, niečoho zo Spielbergovej Vojny Svetov, Terminátorov a krevetákov z Districtu 9), hra na city a všetky klišoidné chujoviny z tisícky podobných konceptov? To vážne? Zatiaľ žiaden náznak originality, čo by som preglgol, ale je to hrozná nuda a pretože viem čo čakať ďalej... Falling Skies ma nemá čím prekvapiť. To už radšej ten Walking Dead, ten má aspoň zombie. Hold, je to rodinný seriál a preto sa žiadne poriadne post-apo(krik, strach, beznádej) nekoná, atmosféra skoro žiadna a triky sú úsmevné ako tí alieni :/ PS: až sa bojím ďalších dielov. edit: po 3. diely končím ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Velmi slusne postavy, prostredie, emzaci i vobec. Minusom je tak trochu nuda. I ked to bolo len 10 epizod, akoby to nemalo dostatocne tempo a moj zaujem o problemy jednotlivych postav i celeho pozadia okupacie rychlo klesal. // Po S1 som videla len časť s2 a pilot s3 a nesledujem ďalej a klesám s hodnotením. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

1. seria: serial trpi podobnymi neduhmi ako serial Walking Dead. Slusna vyprava, ale omacka medzi akcnymi scenami je dost nudna. Akurat oproti postavam vo Walking Dead, su tieto vdaka hercom sympaticke a to aj napriek tomu, ze ich scenaristi pravidelne aspon raz behom dielu nutia urobit taku koninu, ze iba neveriacky krutite hlavou. Prve dva diely ma to sralo. Potom som to akceptoval a zacal sa tym bavit. Finale bolo zabavne a som zvedavy ako ho rozvinú v druhej serii. Je to proste sracka na ktorej sa bavim tym aka je blba, ale zaroven ju mam preto rad. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Kapitán Weaver (Will Patton) a jeho dcera Jeanne (Laci J Mailey) si navzájem říkají "Papa Bear" a "Baby Bear", což odkazuje na seriál Sezame, otevři se (od r. 1969). (KM Phoenix)
  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)
  • V 1. díle 5. série používá Matt Mason (Maxim Knight) českou zbraň CZ Scorpion EVO3. V posledních dílech 5. série si můžeme všimnout české zbraně CZ 805 BREN v rukou Halla Masona (Drew Roy). (UncleMorty)

Reklama

Reklama