Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 1
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 1

Recenze (264)

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Miniseriál, který je pro fanoušky sci-fi téměř nezbytný. První díl mě zaujal postapokalyptickou vizí a přeživšími lidmi, bojujícími o právo žít. Jak jen to jde, snaží se čelit atakům mimozemšťanů a shánět zásoby potravin či vhodnou munici. S dalšími díly trochu kvalita upadla a seriál se tak stal průměrným. To vše díky tomu, že je zde více mluvení než samotné akce, což je pro takový žánr docela škoda.Závěr seriálu jsem však čekala napínavější, než skutečně byl. Konec zůstal otevřený… Hodnoceno *** po první sérii... 21.7.13 po zhlédnutí druhé série zvedám hodnocení na **** A důvod? Více akce, více mimozemšťanů a vůbec celkově to má větší koule. Tak to má být! ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

První sezona z mé strany spokojenost .. hodně výživný námět s eliminací nadměrného počtu obyvatel planety Země, vizuálně přijatelné sympatické mladé hrdinky, občas v akci nebezpečný Robocop, kterého ovládá vzdálený příbuzný Dr. Johna Zoidberga - zde však není kreslený, ale kaučukový = Skytter ... beru při svém hodnocení samozřejmě především v úvahu věkovou skupinu, pro kterou je seriál primárně určen - já bych samozřejmě osobně přivítal, kdyby se alespoň mírně přitvrdilo, místy třeba i něco poodhalilo .. ale chápu, že tohle je mládeži přístupný a není to určeno k vysílání po 22. hod, takže tu žádný drsný ´maso´ ani nečekám (škoda) .. přesto dobrý .. krásně ostrý čistý obraz, dobrý zvuk .... Druhá sezona je místy už přeci jen trochu slabší .. scénář i následné natáčení u 2. i 3. sezony dosti zásadně ovlivnilo skutečné těhotenství, porod a následná péče o novorozence herečky Moon Bloodgood ... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu dost. Od efektivního plakátu, přes zápletku po fakt, že se produkce ujal i samotný Steven Spielberg, jsem si nemohl myslet něco jiného. Je teda pravda, že hodnocení tady mě dost rozhodilo sandál, ale já tady na hodnocení nehledím a na seriál byl stejně dost zvědavej. O to větší šok mě čekal ve chvíli, kdy mě seriál hned prvním dílem vhodil do akce, která je takovou akcí neakcí a ukázal mi tamní svět, který je takovým světem nesvětem. Seriál jako takový nemá vůbec žádný základ. Po několika dílech mě postavy vůbec nezaujali, jednotlivé příběhy absolutně nezajímali a samotný svět strašně nudil. Kam se tohle hrabe na Jericho nebo Walking Dead, ze kterých si taky určitě něco vzal, ale jako celek mě ten seriál prostě strašně nudil. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako celok Falling Skies pôsobí ucelenejšie ako Walking Dead, taktiež je tu mix akcie, vzťahov a emócií. Príšerky vyzerajú fajn, ale pôsobia počítačovo ako napr. príšerky z Battlestar Galactica a efekty sú na lepšej úrovni ako väčšina TV seriálov, ktoré momentálne bežia. Samozrejme Falling Skies má čo dobiehať, aby sa stal kvalitným seriálom, ale pilot dokázal, že tvorcovia začali správnou cestou. Postavy sú väčšinou sympatické, aj keď sa stále nemôžem zbaviť dojmu, že Noah Wyle mi ostane vždy v pamäti ako John Carter (ER). Celkovo Falling Skies je celkom slušný seriál, uvidíme akou cestou sa rozvinie ďalších 9 častí z 1.série. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Velmi slusne postavy, prostredie, emzaci i vobec. Minusom je tak trochu nuda. I ked to bolo len 10 epizod, akoby to nemalo dostatocne tempo a moj zaujem o problemy jednotlivych postav i celeho pozadia okupacie rychlo klesal. // Po S1 som videla len časť s2 a pilot s3 a nesledujem ďalej a klesám s hodnotením. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)
  • Natáčelo se ve městech Burnaby, Coquitlam, Hamilton, Oshawa v Kanadě. (willy1)
  • Jméno hlavního pásma přeživších uvedených v sérii, 2. Massachusetts, je převzato z reálného pluku vojáků, kteří bojovali jak v americké revoluci tak i občanské válce. (willy1)

Reklama

Reklama