Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gina a Lello jsou prostě jedničky. V profesi, které se s láskou a veškerým svým uměním věnují, jsou nepřekonatelní. Oni přece nekradou, oni si jen berou, co jim lidé sami nabízejí, kdo by se na ně za to mohl zlobit? Ale jak to bývá, přece jen se někdo takový najde. Není větší než Paleček, ale v chytrosti a umu se jim zcela vyrovná. A to se jim musí stát zrovna před jejich největší akcí!
V rozpustilé romantické komedii režiséra Franka Amurriho se vedle skvělých Sabriny Ferilliové a Claudia Bisia v rolích charismatických podvodníků skvělým způsobem uvedl i okouzlující Gianluca Grecchi, jemuž bylo v době natáčení 10 let, přesto do té doby stačil hrát již v šesti filmech. Své nepopiratelné herecké vlohy od té doby uplatnil již v mnoha dalších snímcích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Taliáni jsou hravý národ a na tomto trhlém filmu je to znát. Příjemná a svěží komedie o dvou prohnaných zlodějíčcích a podvodnících, jimž se nečekaně připlete do cesty malý chlapec, čímž jsou nabourány jejich plány. Nino trpí rozvodem svých rodičů a proto se mu docela šikne, když se octne "unesený" v ukradeném autě. Lello a Gina jsou vtipní, dobře sehraní a jejich finty na okrádání důvěřivých lidí rafinované. "Už je ti jasný, proč paranoička narozená v panně chtěla, aby debil narozenej ve štíru zjistil, jestli v autě nenechali mobil?" Dobré hlášky, modrooký Nino je roztomilý a tak děj odsýpá svižným tempem. I když v poslední třetině filmu při skutečném únosu Nina humoru trochu ubylo, ale vše dobře dopadne. Zajímavý poznatek, komisař i Ninův otec mají takřka stejné baloňáky. Film dobře pobaví i při opětovném shlédnutí, proto uděluji slabé 4 * a 70%. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Italská komedie je stále perfektní. Dvojice podvodníčků, která se obohacuje pomocí triků, bez použití násilí, jen svým důmyslem, připravuje svou velkou akci ve Švýcarsku. K tomu potřebují Lello (Claudio Bisio) a jeho přítelkyně Gina (Sabrina Ferilli) luxusní značkový vůz. Při jeho krádeži přehlédnou na zadním sedadle spícího chlapce Nina (Gianluca Grecchi), který se nakonec s nimi pouští za dobrodružstvím do Švýcarska, neboť chce utéct od rodičů, kteří se chtějí rozvést. Malý Nino změní fingovaným únosem nejen chování rodičů, ale podaří se mu přivést i dvojici podvodníků na správnou cestu. Milá komedie a nádherná Sabrina zaručují pohodovou hodinku a půl. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Osvěžující komedie s dobrými návody, jak obrat lidi o peníze. Až na nedoladěný konec dobrá zábava. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama