Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželé se přestěhují na obrovské venkovské sídlo. Brzy se ale ukáže, že z jejich nového šťastného života nejsou všichni úplně nadšení. (Netflix)

Recenze (5)

pepua

všechny recenze uživatele

Výstižný název… a to jsem nakonec film ani neshlédl celý, tentokrát to prostě nešlo. Knižní předlohu jsem nečetl, takže nemohu srovnávat, ale film se neuvěřitelně vlekl. ()

inspektorsvihak 

všechny recenze uživatele

paranoidně schizofrenický britský vertigo bez zbytečnýho vrtění se štosem atmosferických záběrů s přetaženou zápletkou plnou vrtošivých mimoňů kde se jeden může jen domnívat... a to je dobře ()

mikulem 

všechny recenze uživatele

Tos Pepuo udělal chybu, protože konec je na filmu to nejlepší a osvětlí některé podivné události. Ale přiznávám, že jsem se také dlouho nudil. Více šílenství by filmu jen prospělo. Dostat ho vrchovatě v poslední minutě je trochu pozdě. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pútavý thriller Agaty Christie o šoférovi (Hywel Bennett), ktorý sa ožení s bohatým americkým dievčaťom (Mills) a presťahuje sa s ňou do "vysnívaného domu", ktorý sa však zmení na nočnú moru. Film je známy aj pod názvom "AGATHA CHRISTIE'S ENDLESS NIGHT". ()

Amberjack 

všechny recenze uživatele

Nepovedený film vzhledem ke kvalitě předlohy. Agatha Christie by s touhle adaptací nebyla spokojená. Kromě toho, že se děj trošku vleče, tak se nedaří ani hercům. Hudba působí místy nepatřičně a přespříliš dramaticky, jindy zase poddimenzovaně. A mysteriozita, která by sem patřila je jen občas naznačená a pořádně nevyužitá. Dalo se z toho vyždímat mnohem víc. ()

Reklama

Reklama