Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl trvající reklama na Western park v Boskovicích má úplně opačný účinek, než by si její zadavatel přál. Tomu místu se budete chtít vyhnout zatraceně velkým obloukem. Tolik volně pobíhajících chorých hlav se jen tak nevidí. Nepomohlo ani dokonale přesné obsazení Kubařové do role rádoby Rybany. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek be se dal krátce popsat, jako hodinu a půl dlouhá tříštivá bolest hlavy. Je to neskutečně otravný, nevtipný a stupidní film. Děj není originální a vůbec není zajímavý, dialogy nejsou ničím zajímvé, ve scénách se vždy řekne jen to, co posune děj dopředu, žádné zajímavé konverzace, které by nějak charakterizovaly postavy, nic. Film si navíc myslí, že je hrozně vtipný, ale upřímně jsem se zasmál jen třikrát, spousta humoru se točí kolem sexu a takový humor já prostě nejsem schopný vystát. Herecké výkony byly většinou hrozně přehrané, ale dva konkrétní se mi docela líbily. Prezentace nebyla špatná, ale bylo tam spousta zvláštních záběrů a střihů. Hudba byla kýčovitá a otravná. 2/10 ()

Reklama

Vakomlok odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak nekonzistentní, nevtipný a naprosto nikam nesměřující snímek. Když jsem se před několika týdny škodolibě smál nové Saxáně, vážně jsem netušil, že přijde něco ještě horšího a momentální 19% hodnocení. Tam se prostě pořád něco děje, naprosto zbytečně, nikdo neví proč, polovinu filmu zabírají stupidní potyčky plochých postav a člověk pořád čeká rozuzlení. A... to nepřijde. Odehraje se nějaká pofidérní westernová hra, publikum šílí nadšení, film končí bez jediného slova a já vzteky omdlívám. Nakonec jsem ale pochopil "vtipnou" jazykovou hříčku záměn "story" a "sorry" v logu filmu jako podprahovou omluvu Vlastimila Pešky divákům za peníze vyhozené za vstupenku. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Primitivní a ubohá podívaná, jejíž humor je tak plytký, že si ani nezaslouží okomentování víc než jedním slovem - odpad. Snad ze sentimentu či nějakého pohnutí při pohledu na krásné záběry z "mateřského" města Boskovic a okolí mě nutí dát alespoň jednu hvězdičku. Ostatně tu si možná zaslouží i Veronika Kubářová a Mário Kubec s pár kolegy z branže. Ovšem dělat z Moraváků negramoty, které musí spisovné mluvě naučit až herec z Prahy, to není ani vtipné, ani nápadité, to je jednoduše hloupé. U komedie bych čekal, že se budu smát humoru a vtipům, ne trapnosti daných dialogů a scén. Můj názor je, že se z takového námětu a prostředí dalo "vytřískat" mnohem víc... ()

Qitek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná, neskutečná, neskutečná... SRAČKA!!! Česká filmová kultura je totálně v hajzlu!!! TOTÁLNĚ!!! Kterej kripl tohle zaplatil a kterej kripl na takové sračce bude rejžovat. Chce se mi blít z takových sranců a je mi stydno, že místo toho, aby se naše Česká kinematografie někam posunula dál, stahuje se né zpátky, ale jde přímo do prdele. Odplivuji. Jdu se z Vás pozvracet. Diletanti. Na druhou stranu mi z takových mrdek stoupá ego v branži. Shlédnul jsem to do půlky z čistě studijních důvodů, ale do konce to nešlo. P.S. Opět vidím, že někdo od filmu, či známí od štábu se tu budou snažit zachránit tuhle k politování hodnou břečku. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve westernovém městečku Boskovice u Brna. (M.B)

Reklama

Reklama