Reklama

Reklama

Graphic Sexual Horror

(festivalový název)
  • USA Graphic Sexual Horror
Dokumentární / Pornografický
USA / Švédsko, 2009, 86 min

Obsahy(1)

O temné mysli zakladatele, o modelkách oddávajících se perverzi a penězům i o odvrácené straně duše tisíců uživatelů vypráví film věnovaný sadomasochistickému portálu Insex.com, jehož vynalézavě inscenovaná krutost překračovala hranice natolik, že byl ve Spojených státech zakázán. (MFDF Ji.hlava)

Recenze (10)

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Občas, keď sa dostanem k dokumentom s podobným obsahom rozmýšľam, či som normálny, že ma podobné veci vôbec neberú. Nevidím absolútne nič vzrušujúce nad bolestivými výkrikmi, natiahnutým igelitom na hlave či visiacou ženou niekde v klietke. Možno som prudérny, ale i keď sa v rámci sexuálnych hier použije povraz všetko s citom. Nie nadarmo sa však vraví sto ľudí, sto chutí. Graphic Sexual Horror je dokument o vyznávačoch, resp. očumovačoch tvrdého sexu. A kde je najväčšia komunita úchylov, predsa na internete. A čo je na internete, predsa všetko. Modelky za prachy urobia čokoľvek a sexuálne frustrovaný, či nepochopení si za členstvo aj priplatia. Internet je však bezhraničný a zákony sú naň často prd platné. Čiže ak sa jeden web pod nátlakom vypne už zajtra to prázdne miesto zaplní podobných päť. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoho z největších BDSM (sadomaso?) webů - Insex.com - od počátku v roce 1997 až do konce 2005 (zapříčeněného vládním zásahem). O tom, jaký byl šéf Brent Scott vynalézávý maník, jak vysoký byl počet klientů, jak se přitom měly ’modelky’... Tyhle srandičky šly vždycky mimo mě a přišly mi až trapný, ale stejně jsem se na GSH chtěl podívat, protože to vypadalo zajímavě - o něco víc než nakonec bylo. Ale pokud patříte k těm, které uspokojuje vidět holku naříkat v kleci a s podvázanýma kozama, hurá na to. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jako já jsem prase, a líbí se mi v pornu a sexu pár věcí který někteří ani nechtěj slyšet, ale tady tyhle lidi jsou snad ještě větší prasata. Viděl jsem pár videí z onoho serveru, a nevím co se mi má líbit na píchání žaluda jehlou, nebo bradavek. To svazování a bičování bych ještě pochopil, ale tyhle věci už ani ne. Docela mě ale překvapilo že ten dokument je poměrně dobře natočen a ty lidi co maj tohle rádi jsou celkem normální. BTW: Co to dělalo na mém disku fakt nevím. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi je důležité se zaměřit na to, jestli vás odpuzuje/přitahuje obsah, anebo samotná kvalita dokumentu. Já zrovna nejsem typ, který by se v BDSM vyžíval, popravdě ho nechápu. Ale vzhledem k tomu, že toto je dokument, myslím, že se podařilo téma insex.com pojmout celkem obsáhle a zajímavě. Tohle vám rozhodně rozšíří obzory. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Dokument, který toho příliš neřekne. Mnohem zajímavější než vyzpovídat herečky by bylo sledovat celou tu státní akci, která vedla k zastavení činnosti webu. Té je tam tak deset minut a nic víc než to co je na wikipedie se nedozvíme. Takhle ten film vypadá spíš jako nějaká featurette k jednotlivým scénám, během které se dozvíme, jaký je vlastně Brenn Scott macho. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama