Reklama

Reklama

Životopisy: Jimmy Connors

(TV film)
  • Velká Británie Biography: Jimmy Connors
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2007, 45 min

Obsahy(1)

Jeho vítězství dostala tenis na titulní stránky novin. Milostný život do bulváru. Nikdo ho nenaučil víc než jeho vlastní matka. Jimmy Connors, tenisový mistr těžké váhy. Bojoval o každý míč, jakoby to měl být jeho poslední zápas či turnaj. Vyhrávat byl jeho jediný cíl. A to za každou cenu. To byla jeho hlavní starost. Býval by udělal pro vítězství cokoliv. I to byla škola jeho matky.
Později už nebyla vítězství tak snadná. Bylo mu devětatřicet let a prodělal složitou operaci zápěstí. Tahle lapálie už měla ukončit jeho kariéru. Přesto se dokázal vrátit a ještě porážet soupeře ani ne polovičního věku. Sahal opět po titulu na nejvýznamnějším tenisovém turnaji Spojených států. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradičním způsobem udělaný dokument o jednom z nejlepších tenistů světa Jimmy Connorsovi, který dlouhá léta hrál špičkový tenis, až na několik hluchých let. Byl ale miláčkem davů a jeho bitvy s Johnem McEnroem (jak tenisové, tak ústní) jsou v tenisovém světě legendární. Jde o dokument ze série Sportovci světa. ()

Reklama

Reklama