Reklama

Reklama

Nové tajemství UFO

(TV film)
  • USA The Secret: Evidence We Are Not Alone

Zastírání americké vlády v otázkách mimozemšťanů a UFO bylo konečně odhaleno! Tento dokument ukazuje, jak oficiální postoj americké vlády byl a stále je pečlivě připraveným podvodem. (MIDO FILM)

Recenze (7)

oje 

všechny recenze uživatele

Jedinými novinkami, které tento dokument přináší, jsou vládní spisy z 50. let a několik málo vynořivších se svědků. Určitě tak má svou výpovědní hodnotu a obsahuje cenné důkazy, ale postavit dokument jen na cáru papíru nestačí. Za celých 45 minut nám autoři neukáží žádné záběry, a tak jsou obsahem zejména lehce nezáživné rozhovory s experty na dotčenou problematiku. Přestože třeba testy autenticity nalezených dokumentů byly zajímavé, o atraktivní snímek se bohužel nejedná. Zajímavější alternativou o fenoménu UFO jsou například Záhady na obloze. Alternativa: Riddle of the Skies, Secret KGB UFO Files, UFO´s: The Secret Evidence, UFO - The Greatest Story Ever Denied. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrný dokument, který obsahuje jen a jen spisy. To je všechno nic jiného ve filmu uvidíme plno textu ale žádný fotky, bohužel. A tak člověk jen poslouchá aniž by čuměl na video. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Dokument ani nie tak o UFO, ako o neustále sa točiacich dokumentoch a listinách počas celých 45 minút. Okrem tohto otravného vizuálu už nejde o nič prevratné a neznáme. Čistý priemer. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Co se v podstatě dozvíme? Nic nového nečekejte, dokumenty, které nikdo není schopen prokázat za autentické. Postupně, začíná být nuda a vy budete mít největší chut vypnout TV. Zní to neuvěřitelně, ale co se týká UFO, jsou to všechno jenom nepodložená fakta, ke kterým se nikdo nehlásí.. Jenom řádky a bulvár..... Budete zklamáni, možná nebudete, záleží na vás... ()

Sattiens 

všechny recenze uživatele

Dokumenty se vždycky snažim hodnotit podle toho, jakou hodnotu by měl, kdybych nidky předtím žádny jiný na stejné téma neviděl. Tohle bylo ale opravdu hodně podprůměrné. Důležitých informací je minimum a za celých 45 minut se na obrazovce neukáže nic než spousta výtažků z tajných dokumentů, které jsou velmi zřídka obohaceny stále stejnou animací letící vesmírné lodi a jednou scénkou s farářem. ()

Chupacabros 

všechny recenze uživatele

Strašně nudná sračka mezi dokumenty, odpad nedam pouze proto, protože nové tajemství ufo je pouze český název. Novýho je tam leda tak kulový a ještě člověk 80% stopáže člověk kouká na hlavy nevěrohodných trotlů a plující papíry.....a to všechno kolem ufo žeru. ()

Reklama

Reklama