Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera vesnického boháče uteče v den své domluvené svatby se synem rolníka. Dívčin mocný otec Neelakantham (Prakash Raj) a rozvětvené příbuzenstvo se vydají stíhat uprchlíky. Když se jim to nezdaří, unesou a uvězní několik mladíkových přátel, protože věří, že by mohli vědět, kde se milenci schovali. Jedním z unesených je Krishna (Allu Arjun), frajírek z města. Nejenom, že ho jeho věznitelé nezlomí, mladý muž se dokonce zamiluje do Neelakanthamovy mladší dcery Meeny (Sheela Kaur). Otec, který se obává o svou pověst kvůli útěku starší dcery, netuší, že by se měl začít bát i o tu mladší. (rikitiki)

(více)

Recenze (5)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přišla jak slepá k houslím... původně jsem chtěla zkouknout Heropanti, jenže se vyskytl problem u titulků- české nebyly, slovenské nebyly a když jsem se rozhodla dát to v angličtině, tak se přerávač rozhodl, že s formátem titulků nekomunikuje.... No a pak jsem zjistila, že Heropanti je Remake tohoto filmu a já jej dokonce mám! Vážně dobrej film a po dlouhé době zase alespon trošku originální romantika.... ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak som ho nakoniec dopozerala, na tretí krát... jediné čo mi vadilo bola dĺžka, na tú stopáž primálo deja....tak o hoďku menej by bolo super. Inak pekný film, dosť bitiek, stačilo by menej, ale inak pekný film :-) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Baví mě nálada snímku: je rozverná. A to přestože začíná vypálením vesnice jako msty za útěk s dívkou v její svatební den. Vítejte do světa telugských filmů, které střídají atmosféru a žánry, aniž by se ohlížely na cokoliv. Ale převažuje veselý tón, hlavní hrdina, městský frajírek, si i jako vězeň hraje se svými únosci a dokáže je triky přimět, aby dělali to, co chce on. Čert vem, že ty triky jsou někdy naivní a v opravdovém životě by mu na ně nikdo neskočil. Bavily mě i zpěvy a tance, ty telugské mají prostě šťávu! Hrdina se sice někdy zachová jako darebák a té dívce občas způsobuje soužení, ale ve finále to myslí dobře a dokáže se i obětovat. ____ Na 156 minut je děj přece jen natahovaný, odehrává se toho hodně zbytečně, lidé se chovají nesmyslně a nekonzistentně, ale i to patří k téhle kinematografii. SHRNUTÍ: Nedívej se klukovi do očí, jinak tě uhrane! /můj komentář č. 2 800/ ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

V Tollywoodu mají evidentně nějakou zvláštní krokovou variaci připomínající vozembouch. Nebo jsem zrovna všechny filmy, kde se tato specialita vyskytuje, viděla za sebou - taky možné vysvětlení. Jsem zvědavá i na bollywoodský remake Heropanti s mladým Tigrem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama