Reklama

Reklama

The Cub Tiger from Kwangtung

  • Hongkong Guang dong xiao lao hu (více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

První hodina připomína Slunce, seno jahody točený v dýmu z trávy a ke konci nějaký plandající tepláky ve větru alá kopance a akci plesknem na konec, oni nám odpustí. Neodpustí. Prostě ta první hodina mě nebavila. Smiřte se. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie je zde v roli mladíka, který se kvůli nevinným bitkám za správnou věc často dostává do konfliktu se svým mistrem, ale nakonec vše dobře dopadne a podaří se mu po letech pomstít smrt svého otce. ()

Reklama

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

První velká role Jackieho Chana, jeho sestavy v main titles jsou pecka (akrobacie a taekwondo). Výtky mám k zrnité kameře, nerozeznal jsem tváře. Bojové scény Jackieho byly použity i v dokumentu Cinema of Vengeance (1994) a už v tomto nízkorozpočtovém snímku doceníme jeho pohybové dovednosti a vysoké kopy. Jméno neznámého režiséra je zbytečné jmenovat ovšem Feng Tien opět v roli strýčka. ()

Zajímavosti (4)

  • Choreografiu bojových scén vytváral Jackie Chan. (Michal123)
  • První hlavní role Jackieho Chana. Film ale v době uvedení do kin nesklidil úspěch a byl zapomenut. Až po té, co se Chan proslavil rolí v Mistrově synovi (1978), byly záběry z Cub Tiger From Kwang Tung, spolu se scénami z několika dalších filmů a nově dotočenými s Chanovým dvojníkem, sestříhány do filmu Master with Cracked Fingers (1979). (Raztubyl)

Reklama

Reklama