Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní film inspirovaný slavnou hrou "Duke Nukem", je spíše filmovou ochutnávkou k nové hře "Duke Nukem Forever". Celý film se odehrává v prostředí apokalyptického světa kde se Duke žene za "prasetem" které honí ženu. Film je doprovázen zajímavou hudbou a klasickým drsným podtextem. (Listeroman)

Recenze (31)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem tuhle hru taky kdysi miloval– Nelíbí se mi, že si z ní dělá nějaký ocas prdel a natočí toto. Jestli tohle by měla být upoutávka na celovečerní film (naštestí ne), tak to raději nechci ani nikdy vidět. A pevně věřím, že to nebude točit Uwe Boll. Jediné co mě rozesmálo, byl zvuk rozepínajícího zipu u kalhot – jinak trapárna. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem považuji za nostalgickou část svého dětství a bude to pro mě vždy jedna z nejlepších PC her. Tento snímeček je možná amatérsky zpracován, především to prasátko vyznělo dost lacině a směšně, ale jinak je pro mě působivý. Dvě minutky stopáže jsou akorát dostačující a Duke na konci tomu dá tu správnou akční drsnost:) Takže: "Let's rock", "Shake it baby." :) ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Hmm tak na tomto filmečku som si zgustol. Nielenže vystrašená školáčka, ktorú naháňa netvor je jedna z mojich erotických fantázií, ale DukeNukem bola jedna z mojich najobľúbenejších akčných 2D skákačiek. Záverečný fór (zvuk) tvorí však 75% celkového hodnotenia ma dostal do kolien. Filmy na základe počítačových hier sú vo všeobecnosti zlé, a vyzerá že sa to opäť potvrdí. No tento kraťas celkom vyšiel. http://www.youtube.com/watch?v=Y0zCD0fsec0&feature=player_embedded ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Duke Nukem som hral ako jeden z prvých, ked foter poučený z môjho škemrania mi kúpil kompa za 27 litrov (PC 200, 3 GB harddisk, 32 mega ramky..) a striľal som darebákov od rána do večera..nádhera!V tej dobe to bola proste hra, v ktorej sa dalo robiť všetko, potom prišiel Quake, Quake 2 so super svetelnými a zvukovými efektmi...a dalšie desiatky iných..bola to bomba, ale tento kraťas má jedné pozitívum v tvrďáckom výraze v štýle Kierefa Sutherlanda za mlada, jednu rozpľasnutú mrdku, a nič viac.Dehonestuje to klasiku! ()

p.i.t.b.u.l odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se i tohle to objeví na CSFD a má se to hodnotit, tak nemůžu napsat nic jiného než naprostý odpad. Ačkoli jsem byl fanouškem této hry v době své slávy, tohle mně přijde jako chabý pokus o vzkříšení. Kdyby to bylo delší, možná bych dal větší hodnocení, ale tohle mně přišlo jako naprostá slátanina. Už nikdy více ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Krátkometrážní snímek je koncipován jako trailer, na který navazuje hra Duke Nukem Forever. (Beckett51)

Reklama

Reklama