Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

Olík 

všechny recenze uživatele

SEX, MÁSLO a ROCK ´N´ ROLL.............ještě někdo si vzpomněl na Guestovy postavičková leporela (Čekání na Guffmana, Nominace na Oscara, Nejlepší show)? Možná jenom, že tento indie mléčný výrobek zve na menší množství figurek v betlému. Co však mají bezesporu společného je jakýsi druh rafinované nenápadnosti, ve které si, komu nevadí hledat, najde své poselství a bohužel i dojem kazící nevyváženost chuti. Bylo to zkrátka jenom takové obyčejné máslo..........chutné, ale ke svátečnímu menu nedostačující. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení podle mě mluví v podstatě za vše. Jediná zajímavost zazněla snad v první větě - veletrh zemědělských potřeb v Iowě navštíví každoročně víc lidí, než kolik se jich kouká na Super Bowl. Věřím tomu, že to tak klidně může být, věřím tomu, že se tam prezentují i tvůrci skulptur z másla, věřím tomu, že má tahle disciplína svoje hvězdy, dokonce věřím i tomu, že by se o nich dal udělat zajímavý film. O Máslu to ale neplatí. Na milost z něj beru jen Jackmanovu modlitbičku, ze zbytku je mi těžko až blivno. Nicméně bych pochopil, kdyby mě za tento odsudek chtěli Iowané nebo pořadatelé inkriminovaného veletrhu kamenovat. Lepší reklamu si těžko mohli přát. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Logika jde občas stranou. Takže je až s podivem v čem všem se dá soutěžit. I když to tak nevypadá, ale při dnešních cenách másla a případných pronájmech chladících boxů se jedná o velmi nákladný koníček….. Ve filmu samotném o nic moc nejde. Regionální soutěž o čtyřech soutěžících? Slabota... Snímek Máslo je lehce podprůměrná oddychová komedie na sobotní deštivé odpoledne.... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Máslo :) Velmi nevyvážené, velmi vulgární, nepříliš vtipné a né zrovna postavy, které byste si nějak zvlášť oblíbily. Asi nejsympatičtější byla striptérka Brooke v podání Olivie Wilde a závěsu se drží Destiny spolu s náhradními rodiči. Zbytkem se dá vcelku opovrhovat :) i mužným Wolverinem! Po celou dobu sledování, jsem nedokázal identifikovat žánr tohoto snímku. Měla to být romanticko-drama komedie nebo klasická sprostá komedie nebo paničkovská komedie?? Vážně nevím a právě tato rozervanost a mix všeho Máslu zrovna neprospívá... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie, braná nejen z jednoho pohledu, s netradičním tématem sochařiny z másla. Zdá se mi to, nebo Jennifer Garner hraje hlavně ve filmech, které dokáží jakýmkoliv způsobem dojmout? Kdo ví. Zde byla každopádně opět v roli spíše záporácké postavy perfektní. A cameo Hugha Jackmana taky zajímavě překvapilo. 70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)
  • V závěrečných titulcích jsou umístěny scény z natáčení. (Cheeker)

Reklama

Reklama