Reklama

Reklama

BearCity

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tyler žije v se svým kamarádem Simonem v New Yorku. Jeho typem jsou muži patřící do Bear community, a když se mu naskytne příležitost nastěhovat se k Fredovi a Brentovi, využije toho a přestěhuje se. Zanedlouho se Tyler seznámí s dalším členem Bear community Rogerem, do kterého se zamiluje. Roger ale nechce přes svými přáteli přiznat, že se mu líbí člověk, který nepatří do jejich komunity. (IvcaSammet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

easaque 

všechny recenze uživatele

na hranici čtyř hvězdiček to u nezaujatého diváka nikdy dosáhnout nemůže, ale tohle nebyl můj případ. Příběh je totálně tuctový, ale určitě dost řekne o té chlupatější části minority. Jejich vyznavači si užijí docela dobrou zábavu a pro ostatní to nejspíš nebude a klidně bych se od nich nedivil hodnocení velmi nízkému, ale možná zvědavci to můžou zkusit, ale pozor ...! A musím moc poděkovat za titulky uživatelce "Kalerme". [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

morfas 

všechny recenze uživatele

„Romance can be hairy“, tak zní oficiální podtitul filmu (viz odkaz). Romantický film, o gay medvědech a jejich komunitě v New Yorku. Děj = klasika. Mladý kluk konečně vyrazí do gay klubu, kde se scházejí pánové dle jeho gusta (medvědi). Seznámí se s párem, u kterého začne bydlet a zamiluje se do jejich kamaráda „daddy-bear“ chlapa, no a dál už to znáte. www.bearcitythemovie.com ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si nebyla tak úplně jistá, jestli tohle bude něco pro mě, protože chlapy tohoto typu nevyhledávám ani v tom nejposlednějším případě, ale ... Už od začátku jsem umírala smíchy, v průběhu filmu jsem si dokonce zvykl na ty 'medvědy' a konec mě opravdu dostal, protože nejen, že dosáhl přesně toho, co se od něj očekávalo, dokonce předčil moje očekávání. Opravdu vynikající vtipná komedie, kterou bych já osobně rozhodně doporučila! Musím říct, že jsem si ten slavný páreček Tylera s Rogerem nedokázala zad tak dobře představit, ale když na to přišlo, musím uznat, že to je jeden z nejroztomilejších párů vůbec. Dokonce ale ani Fred a Brent nejsou zas tak k zahození ... Každopádně si myslím, že si tento film opravdu plný počet zaslouží, mě se to prostě líbilo! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama