Reklama

Reklama

Scooby Doo a přízrak na letním táboře

  • USA Scooby-Doo! Camp Scare (více)

Vítejte v táboře Malý los – vedoucí jsou tu přátelští, aktivity nekonečné a hrůzostrašné historky působivé. Dokonce tak, že kdykoli někdo začně vyprávět duchařský příběh, strašidelné stvoření ožije! Ale parta Záhady s.r.o. se nedá tak snadno vyděsit, takže zasedněte kolem táboráku a pár zloduchů si pěkně podáme. Scooby-Doo, Shaggy, Freddy, Daphne a Velma pátrají po indiciích, které by jim pomohly objasnit tajemství Dřevorubce, Rybího muže a Bánší z Černého kaňonu. A samozřejmě, Shaggy a Scooby-Doo jsou na horké stopě případu "co bude k večeři”! Připravte se na strašidelnou letní legraci se Záhadami s.r.o. v tomto báječném, celovečerním filmu, který dá úplně nový význam termínu "táborový duch”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

jojto 

všechny recenze uživatele

Skubyduovky sú všetky na jedno kopyto. Kto by to kedy povedal, že 4. ročné dieťa sa tak rado bojí.Táto časť je asi najobľúbenejšia, vďaka chytľavej pesničke (samrtajm). Lesný duch je fakt strašidelný, lietajúca ježibaba taktiež a malá sa túli takmer celý čas. Síce neobjektívne, ale všetky časti (celevečeráky) hodnotím podľa "túlimmetra". ()

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru, třetí nejlepší Scooby film. Skvěle provedený příběh s mnoha překvapeními. Lokace jsou naprosto famózní, stejně tak jako příšery. Backstory tábora taky výborná. Mladí táborníci byly výborným zobrazením našich hlavních postav. Ŕešení záhady skvěle funguje spolu s táborovým životem. Rozhodně příjemný film, na který se určitě chcete podívat v létě 8,5/10. ()

Reklama

dennykr 

všechny recenze uživatele

Asi bych ještě před nějakou dobou nevěřil, že budu čas od času trávit večery s týmem Mystery Incorporated. Každopádně stalo se, a po pár filmech je můj vztah k týhle animovaný psině o něco vřelejší. // Původní seriály ustavily jasná pravidla – někde straší, Mystery Inc. následně vyšetřují, až konečně odhalí, že nepřátelské monstrum je pokaždé převlečený člověk. Pointa falešného ducha (zombie, čaroděje atp.) na první pohled krade nadpřirozeným kriminálkám jejich „nad“ i napětí, ale to by s tím jednotlivé filmy nesměly zacházet tak chytře! Hraná verze – jejíž scénář psal mj. vynikající James Gunn – je podvratnou hrou přesně s takovými očekáváními. Strašidlo se odhalí býti člověkem a člověk se odhalí jako minipes Scrappy Doo. Co chtít víc? To je samozřejmě jeden způsob, jak s konvencemi pracovat. No a pak jsou tu filmy jako Camp Scare, kde otázku „Je monstrum opravdové?“ nahrazuje „Kdo se za monstrum převléká a proč?“. Mohutný slasherový zabiják Lesomor je folklorní bubák, jehož identitu přebírají z mnoha důvodů různé zájmové skupiny, a právě ty jsou v centru našeho vyšetřování. Takže finální odhalení „Lesomor je jen člověk!!!!“ není samo o sobě tak šokující jako „Byl to XY!!!!“. Vyprávění diváky přesytí falešnými stopami, kdy se zdá, že by monstrem mohl být úplně každý a možné hypotézy posléze vyřazuje. Překvapivě je to fakt zábava! // Psí kusy tu vyvádí i práce s žánrem hororu. Camp Scare je v prvním plánu chytrou hříčkou využívající pravidla slasherů – úvod dá vzpomenout na hlediskové záběry Pátku třináctého, vražedná zbraň na Burning a částečně Hatched, ba co víc, Lesomor jako by se teleportoval, ačkoliv ho nikdy nevidíme běžet! Klasickej slasher! Jenže tam to nekončí, každý z táborů má vlastní typ hororových pravidel. Malý los funguje jako slasher, ale třeba Velký los přichází se zápletkou tajemného vodního monstra, ne nepodobného Černé laguně a vodáckým hororům jako Lake Placid. Do třetice se objevují skály, v jejichž kaňonech se rozehrává čarodějnický thriller. Camp Scare má všechno! Víc takových animáků. Scooby Dooby Doo, tyjo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický Scooby-Doo, ktorý sa tentokrát prenesie do detského tábora, aby tu stretol pár príšer. Je to klasicky ujačané, klasicky hláškové a aj animačne je to trošku lepšie. Nepadol som z toho ale na zadok a miestami som sa aj nudil, takže menej kvalitná časť. Ale pozrieť sa na to v pohode dá a strata času to nie je. 65 % ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pro mě snad nejlepší Scooby Doo ze všech a to už je sakra co říci !! Nádherně barevné se spoustou pro mě vtipných scén a ten maník se sekerou by měl být zfilmovanej do hororu a Jason by měl hnedle konkurenci u táboráku :-D Scooby a Shaggy se jako vždy bojí i vlastního stínu, Fred bude slintat nad instruktorkou ze druhého tábora což nepotěší Daphne a dokonce se objeví dacan co pojede po Velmě. No to prostě musíte vidět. Že neee? Ani za Scoobyho keksík? Nebo dva? Tak šup :-D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Legenda o Woodsmanovi je velmi podobná legendě o Cropsyovi, oblíbené pohádce vyprávěné na letních táborech v oblasti státu New York. Touto pověstí byl inspirován letní táborový slasher The Burning (1981). (LUKICKK)
  • Píseň „Summertime“ použitá během montáže je obdobou písně „Hot Hot Hot“ od Davida Johansena v roli Bustera Poindextera. (LUKICKK)
  • Píseň „Perfect World“, která zazní během závěrečných titulků, je zvuková obdoba písně „Walking on Sunshine“ od Katriny & The Waves. (LUKICKK)

Reklama

Reklama