Reklama

Reklama

Picture Me: A Model's Diary

  • USA Picture Me
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Je to určitě zajímavé, určitě by mi nevadilo, kdyby vzniklo něco obdobného, aktuálnějšího. Přeci jen těch 6 let může být rozdíl. Ale taky určitě nemusí..Vadilo mi jak je to dlouhé se spoustou nezajímavých vycpávek, takže se pak člověk místy nudil a jen čekal, kdy a jestli se ještě něco pořádného objeví. Pokud vás zajímá tahle tematika, tak určitě doporučuji, pokud se jen tak náhodou ocitnete okolo tohohle dokumentu, tak jsou i jiné (sice ne ze stejného úhlu pohledu, tedy já jsem nic takového nenašla) a povedenější. ()

Gongren 

všechny recenze uživatele

Člověk se z toho doví o nepěkném "zákulisí" práce modelky, ale ty zajímavé věci by se daly stáhnout na 20 minut. Zbytek tohoto dokumentu je dost natahovaný a tudíž nudný. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Docela zajimavy pohled do Zivota modelky. Btw. Sara Ziff je hodne znama modelka a dela kapmane a prehlidky pro opravdu prestizni a exkluzivni znacky. Presto vidite jak ji chovani ruznych fotografu a agentu mrzi, chovaji se k ni jako by nebyla ani clovek (treba ten uchylak co ji smiroval na prehlidce a chtel ji fotit nahou). To teda pak nechci videt jak se tyhle svine chovaji k modelkam co tak zname nejsou nebo jen paberkuji po Tom, co zbyde po ruznych Sara Ziff. Ja bych na takovehle povolani nervy nemela. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama