Reklama

Reklama

Louis C.K.: Hilarious

(pořad)
všechny plakáty
Komedie / Stand-up
USA, 2010, 84 min

Kamera:

Paul Koestner

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Obsahy(1)

Humorista Louis C.K., vlastným menom Louis Szekely, natočil svoj ďalší stand-up špeciál v Pabst Theater v Milwaukee. V stand-upe, ktorý si Louis sám napísal, zrežíroval aj zostrihal, je väčšina vtipov založená na jeho nedávnom rozvode a výchove dcéry. (fishki)

Recenze (37)

H34D 

všechny recenze uživatele

Další vynikající stand-up show v podání nezaměnitelného komika s tím nejsprostějším a nejdrsnějším humorem pod Sluncem. Louieho vize společnosti je černější než Ray Charles a krutější než Hitler, přesto i v tom závalu sraček padajících ze zadku jeho tříleté dcery, nachází malou jiskřičku naděje a důvod, proč se radovat. Jeho přístup k životu je ryze praktický a pragmatický, přitom také velice ironický. Dokáže podat i ty nejobyčejnější životní situace tím nejvíce neobyčejným způsobem. Na nic si nehraje. Jeho vystoupení má šťávu, říz, dobře užitá sprostá slova a celkově pořádnou porci brutálního humoru. 9/10 ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Louis boří veškerá myslitelná tabu a pořád překvapuje. Obzvlášť jeho dcerka a vyměšovací historka. Inu, život. Nebo smyšlené příběhy? I don’t give a shit, if you’re having your period, come on over. I’m 41, I’ll fu*k the s*it out of you, I’ll drink the blood, let’s party! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pár zaváhaní, pár nevtipných vtipov a raz sa Louis musel zastaviť, pretože rozosmial sám seba. Ale inak neuveriteľná nálož humoru, kurevsky hilarious. Ten človek nemá chybu! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nie také dobré( aspoň pre mňa) ako dve predošlé vystúpenia, ale Louis je predsa len príliš veľký majster humoru, aby nedokázal rozosmiať a dostať do kolien. Príhode o sraní ma dostala a všetky tie jeho peripetie a názory okolo toho. Vlastne nemôžem inak než s nimi súhlasiť. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Louis C.K. opět tak, jak ho máme rádi - vtipně, sprostě a suverénně.. v jeho podání působí zkrátka i ta nejobyčejnější příhoda ze života čtyřicátníka nevšedně a zabijácky vtipně a jeho show očividně šlape i při o 20 minut delší stopáži, než bylo doposud zvykem.. jen tak dál, Louie! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tretí stand up Louieho (aspoň tretí na DVD). Jeho život sa zasa o kúsok posunul, zasa je o čosi bližšie k smrti, žije s dvomi dcérkami (staršia má už sedem a zažila pohryznutie poníkom, mladšia má tri a nerobí jej problém vykadiť sa pred tatkom) a ako čerstvo rozvedený znovu zažíva časť života, kedy je nezadaný. Na rozdiel od minulosti však už nie je optimista...pretože optimista znamená byť idiot :-) V porovnaní s predchádzajúcimi stand up vystúpeniami je Hilarious rovnako hilarious ako prvé dve. Najlepšie momenty sú pre mňa potom tie, ktoré najviac rozosmievajú aj samotného Louieho a teda tie, v ktorých povie najkontroverznejší vtip, len aby sa mohol pobaviť na reakcii publika (I don´t know how could I fuck a kid, I wouldn´t do that...Maybe a dead kid. Who are you hurting? He´s dead. Who are you hurting? ...I´m not saying I would kill a kid and fuck him. I´m saying if I found a dead kid in a field and it wasn´t raining, I might take a shot.) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Sice trochu slabší díl, ale přesto cenný :-D. Dozvídat se něco málo o životu staršího otce je zábavné. Líbí se mi, že mistr Louis nemá stanovené žádné hranice. Jeho humor je pořád stejně okázalý a i když tento díl není zrovna špička ledovce jeho humorného umění, tak se u něj pobavíte. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Geniálny Louis C.K. presne ako ho mám rád. Nie je taký živelný a zemitý ako v Shameless, ale zato geniálne reflektuje úpadok západnej spoločnosti z nadhľadu nasratého, stroskotaného komika. Úplne ho žeriem. (9/10) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Louis C.K. je pro mě stand-upový bůh, ale díky Hilarious si u mě trošku pošramotil pověst. Ve vystřižených skečích, které můžete najít všude po internetu jsou pouze jeho nejúdernější vtipy a když má sám zvládnout takhle dlouho show, tak mu občas dojde dech. I přes to, je opravdu výborným komikem, který si nebere servítky a některé jeho gagy jsou opravdu legendární. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Louis C. K. je dle mého skromného názoru králem dnešní stand-up komedie, má nezaměnitelný styl, který je kouzelně jednoduchý a on ho dokáže přeměnit do perfektně vypointovaných fórů. Navíc dodá k oplzlým vtípkům hodně nadstandardní herecký projev. Dlouho jsem se takto od srdce nezasmál. 90 %. Rewatch: Shit vtip v závěru je naprosto HILARIOUS. Rada, nekoukejte na Louise v open space kanceláři jako jsem to udělal já. Nebezpečí vyhazovu nebo alespoň pohrdavých výrazů okolních kolegů. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Stand-upy Louise C.K. jsou jako sex. I když to nemusí být úplně nejlepší, pořád je to dost dobrý. Viděl jsem již několik jeho vystoupení a ve stínu naposledy viděného (ukrutně zábavného) Chewed Up, působí Hilarious jako taková slabší chvilka. Hodně vtipů mě míjelo (segment, kde Louis napodobuje línou mluvu tlustých bílých amíků) a ani žádná perla, která by mě smíchem shodila ze židle, se bohužel nenašla. Pochopitelně ale dost záleží na tom, jestli se Louis vyjadřuje k tématům, která jsou divákovy blízká. Se mnou se tentokrát trošku minul. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

...tak do půlky to bylo docela vlažný, i když kritika americký společnosti v souvislosti s dnešníma technickýma vymoženostma byla trefná, ...nicméně v půlce přišla na řadu historka ´´hilarious´´ :-) ...která mě v jedný fázi rozesmála tak, že jsem se takhle nezasmál snad už léta... alespoň mam ten pocit.. no a od tý doby do konce už to bylo na jasných 5*... takže celkově 4* ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, u které se chlámu nahlas tak, že mi tečou slzy a soused hledá smeták, kterým by ošoupal barvu svých zdí, jen aby měl v jedenáct v noci trochu klidu... LCK = Fucking genius and hilarious!! ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

asi nejlepší provokatérský vtip je když říká že by znásilnil mrtvé dítě.. směje se.. ale směje se pouze tomu jak pobouřené je publikum.. ..Louis CK je skvělý bavič, kór když příjdou na řadu jeho dcery.......... má to nadhled je to super a pouze občas to zabředne do hovínek honění a laciného vtipu.. ()

Reklama

Reklama