Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí bezdětní manželé Nora a Vojta adoptují tříletého Toníčka. Tato skutečnost neobyčejně šokuje Vojtovu sestru Lenku, pro kterou je bratr jediný příbuzný. Obává se o své postavení v rodině a situaci s adoptivním dítětem komplikuje. V průběhu hry se musí zbavit sobeckých postojů a dořešit svůj postoj k novému malému členu rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Páni, to jsme teda šláply vedle." Dramatická, takřka komorní inscenace, jejíž interiery rozhodně nezapřou, že vznikala v televizním studiu, obsazená Zdenou Herfortovou do role, kterou jí opravdu nevěřím a Janem Vlasákem, který na mě pořád působí, jako operační důstojník, ze seriálu "Malý pitaval z velkého města" a jenž zde hraje nadaného houslistu, staršího bratra dospívající dívky Lenky, v podání výborné Miroslavy Součkové. Její příběh vypraví o chybách dospělích, kterých se dopustili, když se nečekaně rozhodli adoptovat malého chlapečka, aniž by na tuto novou situaci připravili citlivou Lenku, která se kvůli tomu začne v rodině cítit ohrožena a tak přemluví svou kamarádku Evu, zdravotní sestru, aby porušila lékařské tajemství a svého spolužáka Petra, který Lenku pozve na modelářský večírek, poprosí o schůzku s jeho maminkou, doktorkou v dětském domově, z něhož pochází adoptovaný chlapec, u kterého se také projeví hudební talent. Po schůzce s Petrovou maminkou u ní doma, jde Lenka za Evou, aby společně probraly celou situaci a poté odcházejí na diskotéku, kde Lenku začne obtěžovat opilý mladík, v tom však mladíka odstrčí přicházející Petr a s Lenkou pak odcházejí k němu domů. Mezitím, se u Lenky doma o ní už strachují, ale v tom zazvoní telefon a Lenka si během telefonátu všechno vyjasní, potom přijíždí domů taxíkem. Následující den, se celá rodina schází u jídelního stolu a vše, už je v pořádku. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Tv inscenace, o citech a pochybení, nejlepší jsou disco make up děvčat. Puberťačka která žárlí na svého nevlastního příbuzného. Nicméně herci jsou skvělí, Miroslavu Součková známá jako osamocená dívka z Kukačky v temném lese si střihla opačnou roli kdy v roli kukačky je malý chlapec. Zora Muchová reprezentuje atraktivní slečnu z 80’ a opravdu byly to kočky. Škoda že stárnou. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Není to zajímavý, není to dojemný, není to ani vtipný, v zásadě je to vlastně úplně zbytečná 80.-ková inscenace, která se kvalitou potácí někde mezi odpadem a jednou hvězdou. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Tak modelářský večírek ti neni dost dobrej?!" Hlavnej osemnásťročnej hrdinke, ktorá osirela v útlom veku, sa nadmieru venuje starší brat umelec, v ktorého doposiaľ bezdetnej domácnosti žije. Problém nastane, keď si tento spolu s manželkou adoptuje malého chlapca z decáku a naša hrdinka začne žiarliť, intrigovať a objavovať temné tajomstvá z rodinnej histórie. Celkom zaujímavá inscenácia s trochou psychológie, zábermi z osemdesiatkovej diskotéky a šťastným koncom. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Klasická televizní inscenace, ke se řeší problémy již mnohokrát probrané v jiných filmech a knihách. Herci se snažili seč mohli, ale z podprůměrného scénáře více vytlouct nemohli. Dobré na usnutí, nebo k nějaké práci. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama