Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem to právě viděl? Já tušil, proč se mi do toho nechtělo, už od prvních minut sem věděl, že to bude sračka. Měl jsem sto chutí to vypnout, ale koukal jsem dál. Rob Zombie mě jen utvrdil v tom, že je to nemocnej člověk a fetuje. Že má nějaký vyznání a v tom si prostě jede a já to s ním nesdílím. To, že to nemělo ani hlavu, ani patu, že plácal jednu scénu přes druhou. Nic tam nefungovalo, proč ho v tom kdokoli podporuje? Pořád obsazuje svoji manželku nebo přítelkyni, která není herečka, jenom se mu hodí svojí image do krámu. Za mě obrovský NE, nechápu, co se na tom komu líbí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Slet ano, nikoliv však všesokolský. To jen Vilma Cibulková draftuje novou kapitánku pro svůj tým Salem Filthy Witches.. Formou precizní (retro nádech, zvuk, hrátky s osvětlením, Bach se Springsteenem), obsahem těžce klišovité (oběť propadající zlu, její přítel ochránce, historik na stopě pravdy, prolínání nočních můr a reality). Nezávislý Bobby Cummings opět v duchu motta: „My way (to hell), or the highway.“, tzn., že jeho film se mi roztříštil na desítky pekelně ostrých střepů a já přemýšlím, jestli (a jak) je slepit dohromady, nebo je zamést na lopatku a vysypat do koše. Momentálně mám v hlavě Zombieho s Lynchem, jak spolu obcují vyválení v dehtu a peří na Petrových kamenech a přitom sledují na videu Easy-bake coven ze speciálního čarodějnického dílu Simpsonů. A jsem v záři neonových křížů bezradný.. Jediné co vím jistě je to, že ten vrchní je nějakej divnej.. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nie je potrebné z celého toho sa počmárať. Koment, ktorý neguje ten druhý a naopak - to sem nepatrí. Nech každý vypľuje svoj názor a netreba škrabkať. Rob je Môj čávo aj keby niečo pokazil , tak má bonusy, ktoré to vyžehlia. Je to iný ROB na akého sme zvyklí. Tu sa nejedná o zasrané slipy a odpalovičky skoro až v grind kabáte.( je tutti, že Q.T ho husto sleduje, Vadia tie kríže aj tie bláboly, ale potrebný Sigh a nekonečne squelá Sheri , ktorá ho len tak nepustí (ani sa nedivím ) Pitvať rocker pestrofarebnú a hlbokomyselne sa zamýšlať nad posolstvom - to vynechaj. Je jasné , že Rob nefunguje len na črevách , ale dokáže sa odchýliť a odskúšat si fanúsikov. JE BOŽÍ a milujem ho. Vizuálna hostina bez posolstva , remeselne vyžmýkaná.( BRUCE / SHERI / DEE /LYNCH /...proste atmosfear a Trier to nebude nikdy - už ani Raimi.Nemám ,čo dodať. Ideš do diskusie ? - choď. Inak najblbší cover aký k tomuto niekto pripol. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zombie se po „mainstreamu“ konečně vrací ke svému původnímu materiálu. Otázka ale zní, jestli je to pro jeho fanoušky dobře. The Lords of Salem je totiž uplácán z poněkud odlišného těsta, než by mnozí čekali. Rob tu klade velký důraz na vizuální a pocitovou stránku: hemží se to zde bizarními výjevy, surrealistickými obrazy (už jeho druhý Halloween byl jimi nasáklý) a disharmonickou náladou. Zombie navíc krotí jak ostrý slovník, tak svou zálibu v explicitě, místo toho spíše pracuje s hudbou a napětím, čímž působí ambicióznějším a vyspělejším dojmem. Tahle rádoby umělecká hodnota je však svržena a zatracena v poslední třetině, kdy vám bude nad světlo jasné, že tahle cesta nevede absolutně nikam, natož do slibovaného pekla. Hrozí tedy repete s titulkama - chci se přesvědčit, jestli mi něco neuniká. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný velký fanoušek Roba, ale na LoS jsem se docela těšil a jsem rád, že zrovna patřím do té skupiny, kterou tento film nezklamal. Od Zombie mě hodně vzal remake Halloweenu, dojem ovšem pokazil hned druhým dílem. LoS je vcelku originální a má opravdu silný vizuál a masky, na kterých film dost zakládá. Samotný příběh není sám o sobě taky špatný. Místy je to dost ujeté, ale tím správným způsobem. Nevadila mi ani v hlavní roli Sheri Moon Zombie. Překvapení a nebráním se rozhodně i druhé projekci 8/10. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu nebyly použity žádné digitální efekty. (hladass)
  • Jeden z reálných soudců salemských čarodějnic se jmenoval John Hathorne. (hladass)

Reklama

Reklama