Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po úspěšném přistání modulu na pevnou zem se setkáváme s partičkou chlupatých astronautů, kteří se připravují na další intergalaktickou misi. Jak už to ale bývá, vše se pokazí. Jejich vesmírný taxík omylem stopne špatný pasažér a zlý mimozemský tyran Zartog, uvězněn v cementovém vězení, se dostává na svobodu a prahne po pomstě. Podaří se vesmírným opičákům zastavit Zartoga nebo padnou všichni bez milosti do jeho krutovlády? (RajCZitko)

(více)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je síce jednoduchá, ale zato sympatická a až na pár rýchlych akčných sekvencií je fajn. Príbeh je však slabučký, bez lepšej myšlienky, bez nápadu, bez humoru, keď si samozrejme odmyslím ten infantilný. Že veľa vecí nedáva ani na animák najmenší zmysel, si bohužiaľ bude musieť divák zvyknúť. ()

NiksCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Líbila se vám jednička? Tak se tomuhle filmu vyhněte naprostým obloukem (Vyhněte se mu ve všech případech). Tenhle film je v podstatě první film, ale s tím rozdílem, že ani to málo, co bylo kvalitní tam, tady nefunguje. Příběh je nudnější, postavy hloupější, otravnější a plošší (Nemyslel jsem si, že to jde ještě víc), vizuál je stále stejně ošklivý, dabing příšerný a soundtrack nezajímavý. 0/10 ()

Reklama

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Jelikož vidím že jsem u tohoto filmu první (také jsem zažádal o přidání... :D ), tak vám poradím. Nemějte na tento film moc velké ambice. Příběh takřka chybí a jedná se jen spíš jen o takové "poskládání" pár trochu i po sobě jdoucích momentů. Povzbuzení a příjemně komické chvíle přináší ale situace s hlavní zápornou postavou ztvárněnou již známým mimozemšťanem Zartogem, který vypadá jako něco mezi žábou a opravdu zhuleným tlouštíkem. 38% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama