Reklama

Reklama

8213: Dům hrůz

  • USA Gacy House (více)

Skupina paranormálních vyšetřovatelů se vydává prozkoumat dům, ve kterém v letech 1972 - 1978 zavraždil John Wayne Gacy 33 mladých mužů. Výsledek jejich vyšetřování byl děsivý... (TV Horor Film)

Recenze (39)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nasranej Gacyho duch 2x bouchne dveřma, schodí obrázek, prohání se ve sklepě jak cikán na ukradeným kole, převaluje se v pelechu, zhasíná světla, obšas si na někoho šáhne, dokonce si ten parchant hraje s termostatem, zhasíná světla a démonickým hláskem chce políbit prdel.Když se nasere trochu víc, občas do někoho hrubě vrazí, umělohmotný barbie vrazí jehlu do silikonu a další barbie "jemně poškrábe" na zádech a jelikož tohle všechno těm vypatlanejm, nesympatickejm a přehrávajícm kokotům nestačí, všichni po 75 minutách chození, křičení a předem zmíněných situací násilně zemřou.Dlouho sem neviděl tak zabitý potenciál.Sem velkej fanda foundfootage, duchařiny mám nejraději a přečetl sem hafo materiálů o sériových vrazích, včetně Johna Waynea Gacyho jr.Takže jsem se na film dost těšil a i přes hodnocení jsem tomu filmu věřil, jelikož na ČSFD je podhodnocování foundfootage filmů běžným jevem.V tomhle případě ovšem nikoliv.Takovejch možností se tvůrcům naskýtalo díky tomuhle úžasnýmu námětu, bohužel Asylum zůstane vždy Asylum a i přesto, že o proti jejich mockbusterům je to totální pecka, pořád je to jen nudná zhovadilost která vás nasere tím zabitým potenciálem, až na pár vyjímek nulovým napětím, příšerným, ale opravdu příšerným castingem a neuvěřitelným režisérským neumem.Hold pár lekaček a občasný nádech atmošky film neutáhnou a sice se opakuju už po několikáte, ale ten zabitej námět prostě vyloženě bolí.Takže hošani z Asylum.... KISS MY ASS!!!!40% ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Největší drama tu co chvíli spočívá v hlášce "Někdo na mě sáhnul!". To mě se už nějakou dobu nepoštěstilo, a tak nejspíš ze závisti dávám odpad, a hned jak dojedu rychloposuvem konečnou dvacetiminutovku, půjdu se taky osahávat. Určitě si užiju daleko víc zábavy i napětí, ač půjde o reprízu. To Gacy House svoje šance na druhý kolo projel už při předehře. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No neviem, v Asylume sa hororom kvalitatívne darí o niečo viac ako v ostatnej ich produkcii, ale tu to bude zrejme výnimka. Blud je to sám o sebe ( ostatne žáner FF je plný podobne strašných bullsh!tov ), ale že sa pri ňom nudíte ako rocker na koncerte One Direction, potom je to prúser. Zabaliť kamerové náčinie a šmýkať domov! ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Běželo to na Horor filmu tak jsem tomu dal šanci. Máme tu dům vněmž údajně masovej vrah J.W. Gacy zavraždil svý oběti. Potom tady máme partu amatérských vyšetřovatelů paranormálních jevů, kteří se snaží dokázat, že Gacy(ho) duch v tomto domě pořád přebývá. Zní to strašně ? Ono to totiž strašný je. Sledování tohoto filmu jsem si užíval asi stejně jako když mám rektální zvracení ( průjem ). Tenhle kousek má víc podtitulů. Podle mě by tomu pasovalo ješte víc " Paranormal Debility ". Tohle nebrat !!!!!!!!!! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Neviem, ja som nič pôsobivé na tomto filme nevidel, práve naopak: Podľa mňa to bol vrcholne nudný a nezaujímavý horor. Nevadí mi, že je to Asylum, a ani to, že je to otrepané, pretože väčšine hororov natáčaných ručnou kamerou sa podarí diváka aspoň občas vyľakať. Tuto to zlyhalo na celej čiare. Prvú polovicu som vyložene trpel, v druhej sa to už aspoň trochu rozbehlo, ale nevydesilo ma to ani omylom, ani chvíľu som nebol v napätí, a ani raz som sa nezľakol. Tak neviem, či som už týmito filmami presýtený, ale neverím, skôr to bolo v tom, že je to nudná hovadina. Pretože napr. v Paranormal Activity / Entity bolo aspoň zopár ľakačiek, v Deserted House / Haunted Changi bolo výborné prostredie, ktoré bolo samé od seba dosť desivé, a tak ďalej, jednoducho všade bolo niečo. Tu nebolo nič. Malé plus dávam za zvuky ozývajúce sa v pozadí, ktoré aspoň občas navodili tiesnivú atmosféru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli značnému rozkladu těl bylo možně identifikovat pouze 25 těl, zbytek bylo pohřbeno a na náhrobku měli vytesáno „Nebudeme zapomenuti“. (ARI50)
  • Jedním z fenoménů americké historie je fakt, že drtivá většina masových vrahů měla dvě křestí jména, např. Jeffrey Lionel Dahmer, Theodore Robert „Ted“ Bundy nebo právě John Wayne Gacy. Jako odkaz na tuto skutečnost mají ve filmu všechny postavy také dvě křestní jmená, což je patrné na konci filmu při čtení jejich pitevních zpráv. (korbitch22)
  • John Wayne Gacy byl usvědčen a odsouzen k trestu smrti. Rozsudek byl vykonán 10 května 1994 smrtící injekcí v Crest Hill v Illinois. (ARI50)

Reklama

Reklama