Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zack Siler (Freddie Prinze Jr.) je typický středoškolský frajírek - má bohaté rodiče (tzn. značkový hadry, auto, atd), je dobrej ve všem na co sáhne (sport, ...) a tudíž na něj letí všechny spolužačky. Když se s ním ale rozejde jeho ženský "ekvivalent", Taylor Vaughan - domluví si s kámošem Deanem (Paul Walker) sázku. Vybere si jednu tuctovou holku, a do šesti týdnů z ní udělá královnu školního plesu. Ale Laney (Rachael Leigh Cook) není až tak úplně tuctová, a pod tvrdou (a ušmudlanou) slupkou se skrývá ta, do které se velký Zack zamiluje. Ale sázka je sázka ... Jojo, takhle to na amerických školách chodí - vyučování je jen otravný doplněk. Hlavním cílem jsou ale různé mejdany, randění a tak. Ale musím přiznat, že ač nejsem šestnáctiletá holčička, tak se mi zrovna tento film docela líbil. Ať už je to sympatickou Rachael Leigh Cook, nebo tím, že je možné vypnout všechny mozkové závity a jen koukat na barevné hejbající se obrázky, prostě se mi líbil. Mimo jiné, je to jeden z mnoha (asi osmi) filmů, kde si spolu zahráli Freddie Prince Jr a Matthew Lillard (i když ten tady brutálně přehrával, ale i to patří k roli)... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stewart Copeland: 1. The Rockafeller Skank - Fatboy Slim ,2. Kiss Me - Sixpence None the Richer ,3. Prophecy - Remy Zero ,4. Baby Got Going - Liz Phair ,5. Wanderer - Josh Ralph ,6. Gorgeous - Girl Next Door ,7. Blacktop Beat - Jurassic Five ,8. 66 - Afghan Whigs ,9. Believe - Goldie ,10. Sugar - Stretch Princess ,11. Give It to Me Baby - Rick James ,12. Shuck & Jive - Superdrag ,13. Be Free - Black Eyed Peas ,14. Test the Theory - Audioweb ,15. Ooh La La - The Wiseguys ,16. Nonstop Organization - Dust Junkys ,17. Up to Us - Allrise ,18. Hangin' on - Emily & Carlos, ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznám,že ikdyž tento žánr a tip filmu ani trochu nemusím,Taková normální holka je docela snesitelným soustem.Jistě k tomu přispívá především sympatický ústřední pár,ovšem na druhou stranu neustálé opěvování dokonalé,krásné a výjmečné americké mládeže je fakt totálně ubíjejícím prvkem,který mě dováděl chvílemi až k šílenství .Příběh je zde sice jasně předem nalajnovaný od první až do poslední minuty,o nějakou myšlenku či inovaci v žánru se také autoři absolutně nesnažil,ale jak jsem se zmiňoval,vše plyne v příjemném,nenásilném tempu,s příjemným obsazením a i troškou humoru,takže pro romantiky a ti,kdo mají rádi pohádky na americký spůsob docela ucházející snímek. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Krásný pár Leigh Cook a Prinze Jr., který oba hrají nenuceným způsobem a vypadá to, že opravdu na dané střední škole proplouvají levou zadní. Pamatuji si, že daný film jsem na popud své kámošky viděla na základce asi třikrát a je zajímavé ho vidět cca po 15ti letech znovu trochu s nadhledem :D Je to průměrná americká "komedie" o boháčích a "chudácích" a o tom, jak střední škola je pro plno lidí psycho, ale láska, láska ta vždycky zvítězí :D :D ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Asi som sa pomiatol, ale ja som to dokázal dopozerať ! Ale to len vďaka tej roztomilej tváričke akou je Rachael Leigh Cook ... mne sa teda určite páčila viacej ako tá nána kráľovna plesu :( ... a inak ničím tento film nevybočoval, mať Tv v kuchyni tak by som to pozeral tam a zatiaľ by som navaril a podobne ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr., kteří se natáčení žúčastnili, se později stali manželským párem. (Stirek45)
  • Natáčelo se od 6. srpna do 28. září 1998 v Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama