Reklama

Reklama

Paranômaru akutibiti Dai-2-shou: Tokyo Night

  • USA Paranormal Activity 2: Tokyo Night (více)
Trailer
Japonsko, 2010, 90 min

Obsahy(1)

Haruka (Noriko Aoyama) sa po výmennom pobyte v San Diegu vracia domov. Má však obidve nohy zlomené, pretože mala autonehodu v USA a je dočasne na vozíčku. Vzhľadom na to, že jej otec je na služobnej ceste, je ponechaná v starostlivosti 19-ročného brata Koichiho (Aoi Nakamura), ktorý rád filmuje amatérskou kamerou. V dome, kde sa súrodenci zdržujú, sa začnú diať divné veci... Haruka očividne doniesla z Ameriky démonickú silu, ktorá sa prejavuje v noci. (ash99)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

JAn 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Paranormal Activity (čili další rip off), tentokrát z Japonska, u který až zarazí svou ´nejaponskostí´ (snad až na ten závěr). V podstatě se jedná o doslovnou vykrádačku Peliho filmu, jenž ale není natolik hektická a laciná, jako onen americký, oficiální sequel. Tudíž ´sem se bavil stejnou měrou, jako u původního filmu. Navíc mě mile potěšilo i poměrně funkčí provázání s ním. Nemám tedy sebemenší důvod Tokyo Night jakkoli zatracovat. ()

lukassCZ 

všechny recenze uživatele

Tentokrát z Japonska a musím říct, že je to lépe udělané než z Ameriky. Herci, postavy a jejich chování je více sympatické ( např. konečně se snaží proti tomu zlu nějak bojovat a ne jenom natáčet) a to včetně konce, který je zajímavější než ty z Ameriky. Atmosféra a lekačky jsou také více cítit. Plno věcí je zkopírovaný a pořád to není nic extra, ale rozhodně se na to můžete podívat a porovnat. ()

Reklama

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Jdětě se vycpat s takovýma kokotinama, co se snaží být lepší Paranormal Activity. Žádná atmosféra, žádný děj a aní nic strašidelného. Měli by tu být i lekačky, ale ani toho se u Paranormal Activity 2: Tokyo Night nedočkáte. Rozhodně nedoporučuji zhlédnout, protože tento snímek je naprosto bez smyslu. Tak si říkám, že chce Paranormal Activity natočit každý blb co má kameru (viz. Paranormal Entity).. 1/10 = 5% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je to už iba kopírka originálu od Peliho, ale nakoľko som sa párkrát naozaj kvalitne zľakol, tak dávam tri hviezdičky. Musím ale povedať, že vcelku mi dosť vadia tieto japonské verzie. Neviem prečo, ale prídu mi proste akési zbytočné, keď už tu raz niečo bolo. Lebo v tomto prípade je ťažké niečo nové vymyslieť v rámci daného žánru. 50 % ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Připadá mi legrační jak se skoro všichni rozčilují, že Japonci udělali vlastní verzi (remake bych to zrovna nenazývala) PA, ale to že Američané natáčejí remaky japonských filmů v jednom kuse (a mnohdy fakt kvalitně otřesný) na to už zapomínají :D. Jinak film mi připadá jako průměrná japonská lekačka natočená netradičně nejaponsky :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama