Reklama

Reklama

Liga mimořádných tanečníků: Povstání začíná

  • USA The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers - The Uprising Begins (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

V dalším provokativním pokračování LXD pokračuje nová taneční evoluce. Tento film zaznamenává cestu jedinců s výjimečnými tanečními schopnostmi, kteří se musejí rozhodnout, jestli se v epické válce postaví na stranu dobra nebo zla… V tomto úžasném dobrodružném filmu uvidíte některé z nejlepších tanečníků na světě. Je tu středoškolský odpadlík Trevor Drift, jež odhaluje nebezpečné rodinné tajemství, dále padlý voják Sp3cimen, jenž se snaží utéct své temné minulosti a skromný hrdina Elliot Hoo, kterého straší nově objevené nadpřirozené schopnosti. Všichni tři jsou povoláni, aby naplnili svůj osud a připojili se k Legii výjimečných tanečníků. THE LXD předvádí neuvěřitelné otočky, výpady a zvraty, díky kterému se stal fenoménem pop kultury a jedním z nejvíce očekávaných webových seriálů všech dob. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

81 minut dlouhá reklama na boty Puma?? Tohle je nevídaně špatný film a zároveň nejhůře zvládnutý film o tanci! Naprosto nelogicky vystavěné jednotlivé části, nepochopitelně zbytečný vypravěč a celé to totálně nedává žádný smysl! Navíc, a to je opravdu smutné, hudba se k většině tanečních kreací naprosto nehodí. Jon Chu chtěl možná natočit taneční artovku, ale takhle? Děkuji nechci! Jednu hvězdu bych byl ochotný dát za 1. , 8. a 9. část. Ti lidi umí tančit, ale nedám ani tu bídnou jednu hvězdu, protože dovolit si tenhle nehorázný skandál ukončit slovy TO BE CONTINUE, to je opravdu na deku! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Fúha...to bolo něco. Ale pozor!....Ikeď LXD má príbeh a nie ledajaký, nie je to o ňom....je to o tanci....tanec je prostriedok ktorým sa príbeh tvorí. Tanec je stredobodom celého diania. Všetko je vyjadrované tancom!!! ( Čím sa z LXD stáva úplne výnimočný film, vymykajúci sa bežnému). Chcete Let dance??? ( či iné podobné filmy?)...tak potom toto nie je nič pre Vás....toto je LXD...povstanie tanečníkov, niečo čo tu ešte nebolo....niečo čo dokáže vyraziť dych ( ale nie každému). LXD je vlastne film o tanečných trikoch ( efektných i efektívnych). ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Pribeh ma teda fakt neoslovil. Bol tragicky. Film je vsak o tanci a na tom sa zapracovalo poriadne. Efektne vystupenia boli zaujimave, no neodpustim si tvrdenie, ze niektore boli uplne "odveci". Tvorcovia sa nas snazia vtiahnut do deja pokusom naladit temnu atmosferu filmu, no zial ostalo len pri pokuse. Na zaver mozem povedat, ze namet bol zaujimavy, ale urcite by sa dalo popracovat na scenari. ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Odpad!??? To tak možná vaše taneční, ne? Příběh je trochu zavádějící, ale zase jak jinak poslepovat jednotlivá taneční čísla do nějakého celku. Jakmile ovšem dojde na tanec, tak prostě nelze neobdivovat skvělé výkony a úžasnou choreografii. Za mě byli nejlepší Harry Shum Jr. (Elliot Hoo), Chadd Smith (Sp3cimen) a Christopher Scott (Copeland). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Čo je pre akčný a gangsterský film KILL BILL, to je pre tanečné filmy LXD. Úžasné priehrštie nápadov. Ukážka obrovského talentu ako rozprávať príbeh obrazom. Ak je aj niektorá choreografia slabšia, vynahrazuje to perfektná kamera a dravosť... Bol som skrátka unesený. Jediná nevýhoda filmu je, že ide len o prvú časť. Myslým, že dvojka už takúto kvalitu neudrží... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama