Reklama

Reklama

Temný příliv

Trailer

Kate je bioložka, která svůj život zasvětila zkoumání a pozorování žraloků. Neohroženě s nimi tráví čas pod mořskou hladinou a o její bezpečí se stará manžel Jeff, který je podmořským kameramanem. Jednou se ale vše vymkne kontrole a žralok zabije jednoho z členů týmu. Po této tragické události Kate s potápěním končí, a dokonce opustí svého muže a stahuje se do ústraní. Po čase uspořádá s ženou zemřelého kolegy výletní plavby pro turisty. Moc dobře se jim ale nedaří, většina turistů se touží potápět se žraloky. O výpravy za velrybami, tučňáky a lachtany moc lidé nestojí. Kate je na tom mizerně, stále se nepřestala vinit z kolegovy smrti a sotva zvládá splácet loď, do které zatéká. Její přátelé se ji snaží přesvědčit, aby dala Jeffovi druhou šanci a urovnala si svůj život. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmek určitě nesedne každému, protože to není klasický film o žraloku zabijákovi, jak asi hodně lidí očekává. Zde je spíše více dokumentárních záběrů z podvodní říše, chování žraloků a odvážných lidí, kteří se nebojí mezi nimi plavat bez klece. Řekl bych, že milovníky žraloků to bude určitě skvělý počin. Mě se filmek líbil a za mě 75% :) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Začátek vůbec nezačíná špatně, ale postupně se s toho stane nemastná a bohužel jen slaná podívaná na scenérii moře, tučnáky a sem tam nějakého žraloka. Po smrti otce se vyhýbá ponorům, ale její ex jí dohodí kšeft za 100tisíc, kdy se chce otec se synem podívat mimo klec mezi žraloky! To bohužel nedopadne dobře, jak už to bývá a všem půjde o život po té co se jejich lod převrátí.. Hally to ve vodě slušelo a vypadala místy až nadpřirozeně, když se jen tak vozila za ploutev bílého žraloka! 50% ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou OK, všechno funguje, v pohodě se pluje, pak když začne trochu zlobit počasí, tak se z ničeho nic všechny stroje pokazí, kotva se uvolní, loď se převrhne, v ten moment se objeví žraloci, toho sežerou, toho a tamtoho taky, klapka, konec, jde se na oběd a film je za dopoledne natočený - řekl bych, že tak nějak to viděl řežisér. Zkrátka je to dost slabé a velice jednoduché. Jednu hvězdu vybojovala Halle Berry v bikinách, protože na nějakých 46 let teda rozhodně nevypadá, nevím kolik jí ubrali grafici a maskérky, ale vypadá líp než kdejaká pětadvacítka. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Nebetycna nuda. Zo 40tich percent ukazuje niektore v skutku pekne podmorske zabery (vsetkeho vsak vela skodi), dalsich, asi 35 percent, je hodne nudny dej. Nicim nevynikajuci a plny nelogickeho konania, popierajuci i pud sebazachovy. Zvysnych asi 25 percent tejto dlhociznej (mne sa zdala pridlha) stopaze, kamera spociva na krivkach trucujucej, ci pretrcajucej sa Halle. Postavicku ma sice stale peknu, avsak to, co predviedla po hereckej stranke je ubohe.. Myslim, ze ju opat dlhsie neuvidime. Neodporucam ani na zabitie nudy. Este ju znasobite. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kate (Halle Berry) a její přítel Jeff (Olivier Martinez) si vydělávají turistickými výlety za žraloky a jejich natáčením. Vše ale skončí, když je jejich společný přítel jedním žralokem roztrhán na kusy. Po roce se Jeff za Kate vrací s excentrickým milionářem a jeho dospívajícím synem, kteří chtějí "plavat se žraloky". I když se Kate znovu pod vodu nechce, nechá se přemluvit... První třetina filmu mne bavila moc a moc - nádherně natočené podmořské exteriéry, i scény Halle Berry se žraloky, prostě radost pohled. Druhá třetina je taková nudné poloromantické drama - ona nechce, on chce, on jí přemluví a ona mu zase skočí do postele. Třetí třetina by měla být vrcholem filmu, ale nějakou nešťastnou náhodou mne z celého filmu bavila nejvíce. Sice měla být jakože ta akční, ale bohužel, v pojetí kameramana a střihače to znamenalo co nejkratší délku jednotlivých záběrů, aby nedejbože divák nepoznal, koho to vlastně žraloci zrovna baští. Víceméně za první třetinu a za postavu Halle Berry dávám 3*... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama