Reklama

Reklama

Peter Grey je úspěšný šéfkuchař znechucený jízlivým hodnocením kritika jídel jménem J.T. Franks. Po Franksově kritice dokonce Graye vyhodí. A tak Frankse unese, odveze ho na lesní chatu a přinutí ho, aby uvařil vlastní "dokonalou večeři"... Peter Grey, příliš horlivý televizní kuchař, unese J.T. Frankse, vlivného kritika jídel. Po jednom jeho obvzlášť ošklivém hodnocení byl totiž Grey vyhozen – Franks svou kritikou zatloukl poslední hřebíček do jeho kariérní rakve. Skrytí hluboko v lesích údolí řeky Hudson drží Grey Frankse spoutaného v řetězech v přízemí a představuje mu sérii zdánlivě jednoduchých potravinových výzev – od přípravy dokonalého vejce po grilování steaku tak, aby byl propečený jen středně – a sadisticky ho trestá za vše, co se vymkne dokonalosti. Napjatá vzrušující jízda podávaná se zákeřným vtipem a kulinářským vzplanutím, zkoumá kreativní impuls, jenž se pod tíhou zuřivosti tragicky zkroutil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Ano, je to natahované a hororová klišé zbytečně shazují dojem z jinak dobrého filmu. James LeGros je ale výborný a záběry z kulinářské show delicious. Nejvíc asi v paměti utkví melancholická hudba na piano (main theme). Velmi opojná. P.S.: hudbu dělal Jeff Grace (The House of the Devil a nově teď Stake Land a The Innkeepers), takže žádná náhoda. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jak často píšu, "za málo peněz hodně muziky". Fakt parádní věc!! Dobrý bylo, že jsem čekal úplně něco jinýho. Čekal sem odlehčenou hororovou komedii o vaření a dostal jsem přitom smutnej, hustej chatovej a lesní "pure" exploitation. Střet dvou antihrdinů, kteří jsou oba dost mišuge. Vleklá pomsta zneuznalého kuchaře z TV pořadů a arogantního kritika, který umí dobře psát, ale vaření nerozumí ani trochu. Tohle není komedie!! Vtipné to byloasi tak 3 minuty na začátku. Pak je to fakt docela hustý... Celý film protíná úúúžasná ústřední melodie, která zvedá atmosféru a příčku ještě o něco výš!! K tomu naprosto nečekaný perfektní konec ... ne!! Nebojím se dát 4*, i když to bylo levné, o pár hercích a na několika málo místech. Pro mne osobně paráda!! ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..komédia Ma minula , snáď len ak vezmem do úvahy použitie slovnému termínu " horror ". Dnes mohutne vyhypované a niekedy až príliš prežúvané slovíčko. Odbrzdený Teleshop cook príde vďaka " kulinárskemu " kritikovi o job a ten hodí vázu o zem ! ( úsmev 1) Vydá sa preto na cestu pomsty, odchytí škodnú a nahodí si ju do svojho torture príbytku na samote ( úsmev 2 ). Rozbesnie sa mučenie formou - ak sa ti rozleje žĺtko na panvici - nebudeš jesť ( úsmev 3 ) a nasledujú ďalšie "pochúťky " . Ale aby to nabralo grády tak sa k torture téme prilepí jeho žena a ...pán podozrievavý ( úsmev 4 ). Záver lesnej frašky ( úsmev 5 ) a NEČAKANÉ FINÁLE ( úsmev 6 ). Snímok ( úsmev 7 ). Že body ? ( za cover a...les..nie..asi za názov ) Áno a B-čko na to civí zo všetkých strán. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle si bude asi hodně diváků pamatovat jen kvůli oné svěžejší motivaci hlavního ''záporáka''. Bitter Feast patří rozhodně k těm průměrným, ale neotravným exploitation a revenge jednohubkám, které nemají moc co nového nabídnout, ale v tomto případě byla alespoň velice zjevná snaha publikum zaujmout a myslím, že se podařilo. Nemůžu se ubránit pocitu, že je to všechno šíleně odlehčené a násilné scény nepůsobí nátlak ani soucit k mučenému schválně. Plusové body dávám za soundtrack, který tomu dával ten pravý šmrnc. Nicméně scénář nebyl vypilovaný podle mých představ. Za mě rozhodně úctyhodný průměr. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Originálna, zaujímavá a náležite násilná konfrontácia dvoch mužov s pokrivenými charaktermi, z ktorých je obtiažne určiť, kto je vlastne kladnou a kto zápornou postavou. Spojenie exploitationu s gastronomickou tematikou každopádne oceňujem. Dokázal by som si tento námet smelo predstaviť rozvinutý do ešte extrémnejšej podoby. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v amerických městech New York City a Woodstock. (Homerking)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Los Angeles 18. června 2010. (Homerking)
  • V scéne, keď hlavný hrdina uteká pred psychopatom si vyvrtne členok. V ďalších scénach už znovu zdravo chodí. (TomX2)

Reklama

Reklama