Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční slabota. Nebýt hláškujícího sympaťáka Guy Pearce tak téměř nekoukatelné. Nevím čím tento film tolik uživatelů oslnil na 3 a více hvězd. Mě přišel hodně nezáživnej, bez atmosféry a hlavně totálně neakční. Přišlo mě že se pořád něco chystalo, ale ne a ne se k tomu dostat. Chápu že peněz nebylo při natáčení zase tak moc, ale pár kulek by to spravilo. Rozruch tak ve filmu dělá jen jeden pošahanej vězeň se sympatickým účesem. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dějově milá ozvěna béček z počátku devadesátých let. V rámci hláškující postavy skvělá pocta Poslednímu skautovi. Ale zoufale tomu chybí vyvážené tempo, lepší výběr herců (ztracená Maggie Grace prostě nikdy nebude umět hrát) i silnější záporáci. A těžko říct, jak mohl někdo s vážnou tváří pustit do éteru film s tak okatě digitální akční sekvencí na dálnici (vypadá jako demo hry z prvního Playstationu). Výborná úvodní "fyzická" akce, famózní Guy Pearce a sympatický chuťový ocas žánrové akční blbiny, která chce jenom pobavit. Škoda, že se tu škatulku nepovedlo stoprocentně naplnit... 70% ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Strašně mizerně odvedená práce na úvodní digitální honičce mi téměř znechutila další sledování. Už jsem se zděsila, že začínám být v poslední době závislá na výběru béčkových ujetostí! Musím ale uznat, že dál to byl jinak velice příjemný sci-fi film, jedoucí po celou dobu ve svižném, akčním tempu, i když je od začátku hned každému jasné, komu se podaří z vesmírné věznice zdrhnout, žejo. Hlavní záporák se jim ale poved. To byl vrah jak víno. Chlípné, impulsivní, nevyzpytatelné a na první pohled totální mačo s výrazem úplného dementa a s netrpělivým, potetovaným ukazováčkem na spoušti. Co mě však docela pobavilo, byl závěr počínající sestupem ve skafandrech skrz atmosféru ... i vzhledem ke svému žánru - ha ha ha. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po scénáristické stránce béčkový film z 80. let, který se někdo nepochopitelně rozhodl natočit v 21. století. (Podobnost s Útěkem z New Yorku v tomto případně není čistě náhodná.) Drsné slovní obraty půbobí v Pearcové podání nechtěně směšně, na čemž má asi stejný podíl viny Guy Pearce jako fakt, že už dnes skutečně není rok 1981. Kdyby to režisér pojal méně vážně a do hlavní role obsadil Roberta Downeyho Jr. mohl se člověk v kině zasmát. I když... takhle se nejspíš zasmějete také. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Mission Impossible ve vesmíru. MS One: Maximum Security si na nic nehraje, sází na jednoduchý humor, akci a především na chemii mezi ústřední dvojicí - v tom je jeho síla. Kdo by to byl řekl, před týdnem jsme Guye nenáviděli a dnes mu prostě musíme fandit - 70%. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Společnost CanalPlus, která vlastní s Johnem Carpenterem práva na film Útěk z New Yorku (1981), žalovala scenáristu Luca Bessona o 3 milióny eur za přílišnou podobu scénáře se zmíněným filmem. Se žalobou uspěli, ale mimosoudní vyrovnání bylo nakonec nižší. (BoredSeal)
  • Wilhelmov výkrik: väzeň, ktorý zakopne a spadne hneď po tom, čo vyjde zo stázy. (Pat.Ko)
  • Natáčanie prebiehalo v metropole Srbska - Belehrade, a tiež v Štúdiu PFI, ktoré tam sídli. (MikaelSVK)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama