Reklama

Reklama

Death Metal Zombies

všechny plakáty
USA, 1995, 90 min (Director's Cut: 93 min)

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto amatérská zombiárna o písničce Zombiefied kapely Living Corpse, kterou když si poslechnete, tak se z vás stane zombie... Brad Masters a pár jeho přátel to na párty udělá... Myslím, že dále o ději nemusím nic psát, o děj v tomhle kousku vůbec nejde... Ani o několik velmi slušných gore efektů... Jak už napovídá název, jde ve filmu hlavně o hudbu... O DEATH METAL... O kapely jako: Amorphis, Hypocrisy, Incantation, Deceased, Brutality, Disembowelment, Dismember, Disrupt, Pungent Stench nebo Mortician... Prostě o dobrou reklamu Relapse Records... Takže, pokud jste fanoušky death metalu, tak by vás tenhle zcela neznámý kousek neměl minout, a to i přes naprosto amaterské provedení... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto filmu číší amatérismus všemi směry,ale o to tu vůbec nejde.Milovníci tvrdší muziky(především Death metalu a Grindu) nastražte uši.Muzika prolínající celý film je prostě nářez.Geniální nápad.Jen je škoda toho provedení.Ale za těch pár chechtáků se z toho ani víc vytřískat nedalo.Navíc se tu najde i pár obstojných gore efektů a i přes ten všudy přítomný amatérismus je z toho cítit i obrovský zápal pro věc a dobrou muziku.Doporučuju ale tohle opravdu ocení jen posluchači výše zmíněných hudebních žánrů. ()

Reklama

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémne amatérske. Ako nie, že amatérske, na aké ste zvyknutý. Ale ŽE EXTRÉMNE AMATÉRSKE. Veľmi zle sa nato pozerá. Pre mňa jeden z najhoršie spracovaných snímkov, aké som kedy v živote videl - OTRAS. ()

Zajímavosti (3)

  • Původní konec filmu byl nakonec odstraněn. V tomto konci měla Tommyho malá sestra najít audio kazetu Living Corpse, pustit si píseň a vše začalo odznova. (hladass)
  • Brad a Angel původně neměli být hlavními postavami filmu. (hladass)
  • Natáčení filmu trvalo 9 měsíců, protože v roce 1994 postihly USA velké záplavy a 4 měsíce trvající přívalové deště natáčení podstatně zpomalily. (hladass)

Reklama

Reklama