Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Posílám to do propadliště za Katherine, která mě točila už v době, kdy byla stejně neschopnou manželkou Kutchera. Nebudu tu opakovat, že je to napodobenina jiného snímku, který jsem zjevně také plně nedocenila, vzhledem k hodnocení. Můžu ale s klidem říct, že tohle pozbývá vše, co by to mít mělo, nebo alespoň mohlo: vtip, šmrnc, spád, naději na lépe strávených pár minut, akčnost, napětí a romantiku. ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro romantické filmy s Katherine Heigl a mám slabost pro Jason O'Maru bez košile, ale tím to končí. Slečna nebezpečná je zmatený film s pomatenou hlavní hrdinkou. Její přerod z naivní Stefanie od vedle, na naivní Stefanie s pistolí je totální propadák a krom toho Stefanie snad ani nejde o to Joea zatknout, spíš hledá důvody proto proč to neudělat a to dosti zvláštními způsoby. Jediná ucházející postava je Ranger a jediná ucházející scéna je ta finální. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Narodil jsem se nahý a nahý taky umřu. A ten čas mezi tím budu nahý." Jak nádherný životní program. Katherine tmavé vlasy hodně sluší. Vypadá tady úplně normálně a obyčejně, žádná načančaná slečinka, což je hodně fajn. Prakticky táhne celý film. Jen ji ten scénář toho mohl poskytnout ještě trochu více. Minimálně více humoru. Možná i akce. 2.5* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Katherine mně pokaždé zklame, vytáčí a nejspíš na ni mám alergií, no snímek sem vzhledl bez zbytečné zaujatosti, či jakéhosi odporu, to přisahám! Nelíbí se mi její grimasy, nemyslím si, že je kočka a přijde mi přesvědčivá asi jak pochcaný sníh. A tady tohle - TV film, který vyplní prostor mezi reklamami, bohužel. 1/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama