Reklama

Reklama

Život po životě

(TV film)
  • USA Life After Life

Obsahy(1)

Autor bestselleru Život po životě dr. Raymond Moody zkoumá povahu a význam těchto hlubokých zážitků lidí, kteří se ocitli tváří v tvář smrti. Po návratu do života se z nich stali jiní lidé. Jak může blízkost smrti ovlivnit náš každodenní život? Proč se vlastně máme otázkami smrtí a umíráním zabývat? Odpovědi na tyto otázky se pokouší nalézt dokumentární film Život po životě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

" Vidím světlo v tunelu " Velice mrazivý a zajímavý dokument. Rozhovory jsou velmi amatérské a dodávájí snímku velkou důvěryhodnost. ()

Drink4Fun 

všechny recenze uživatele

Bylo zajímavé poslouchat lidi, kteří prošli klinickou smrtí a říkali, co všechno zažili jako "duchové". Jsem ale skeptický vůči pravdivosti jejich tvrzení, protože všichni řekli téměř to samé až na změněné malé drobnosti a jejich vystupování se jevilo spíš jako chabé herecké vystoupení než jako rozhovor se svědkem oné události. Bohužel na tohle nikdy nepůjde sehnat nějaký důkaz, jestli to pravda je nebo není. Hold si budeme muset počkat na smrt a pak uvidíme ;-) ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Tento dokument jsem dlouho sháněl a jsem rád, že se mi to podařilo. Znovu mi to připomnělo, co je v životě opravdu důležité. ()

Reklama

Reklama