Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

PRobin 

všechny recenze uživatele

U filmů podobného ražení se musím přemáhat, abych našel něco, co by si tu hvězdu zasloužilo. Tady toho bylo požehnaně - megahadi, proti nim steroidoví megaaligátoři, krev, ruce, nohy, dívčí zápas i prsa v těsných šatech. Kdybych přivřel obě oči, bylo by to i na dvě hvězdy, ale budu trochu přísný. Je to výborná popcornová záležitost, která dá víc, než na co vypadá. Vtipných momentů bylo dost, ale spíš z neumětelnosti, než z hlášek. Sledovat ze vzduchu automobilovou honičku a přitom koukat na prázdnou silnici, to chce kumšt :) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádhera! Asylum/Syfyčko ako sa patrí! Vo floridských everglades sa premnožili africké Pytóny. Po tom, čo si s nimi nedokážu poradiť miestny profilovci, ktorých IQ závisí od ráže aktuálne držanej zbrane sa do prípadu vloží miestna policestar. O tom, že jej IQ závisí od obvodu hrudného koša sa netreba ani zmieňovať. Tak, a najskôr v ľavom prse, jej vznikne geniálny nápad, ako "pomôcť´" prírode. A prekvapenie na seba nenechá dlho čakať... I´m lovin´ it. Filmy, kde jedna absurdita strieda druhú, kde podávajú pseudoherci svoj životný výkon, kde filmové efekty závisia od aktuálneho upgrade-u skicára či opakovanie záberov sa používa na dodržanie štandardnej stopáže, sa nedajú nič iné len milovať. Ľudia ktorí niečo podobné budú brať vážne môžu po dosledovaní utrpieť nejeden srdcový kolaps. No divák, ktorý sa dokáže pri sledovaní odosobniť a upustiť čo i len minimálneho nároku na kvalitu snímku zažije nespútanú zábavu a natrhnutú bránicu. Mega Python vs. Gatoroid je síce len priemerné béčko, ktoré sa v ničom nelíši od jeho bohatej konkurencie, no pre fajnšmekrov creaturemovies ďalší hlboký zárez na pažbe. ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že novšie počiny od spoločnosti Asylum, sa už netvária tak vážne ako staršie kúsky, ale práve naopak si tvorcovia uvedomujú stupiditu svojich filmov a sebazosmiešňovaním z toho ťažia "maximum", a preto tomu nasolím 3 * rovno do tlamy steroidového aligátora. Super český (mnohokrát dvojzmyselný) dabing. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Ďalší kúsok z produkcie megašialeností alebo megasračiek - záleží z akého uhla pohľadu sa na to pozriem - ma zaujal ešte viac ako Megapiraňa. Dať 5 hviezd by bolo ale nemysliteľné, tak ostávam pri zemi a dávam 4. Proste takú šialenú kombináciu komédie, ženského wrestlingu, megapríšer, prapodivného príbehu a nelogického chovania neuvidíte hockde. Proste horšie to už nemohlo byť, ale ja som sa šialene bavil. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojená. Dostala jsem, co jsem očekávala a možná ještě i něco navíc. Tento další kolosální projekt od studia Asylum je tak vypečený, že jsem si ani nestačila zapisovat do mobilu to obrovské množství strhujících hlášek:) Ty skutečně stály za to. Včetně celistvých dialogů. Do toho pak obětavé samotné postavy, omračující triky, tolik oblíbené nelogičnosti a propracované scény. Jednoznačně vévodí zuřivá bitka Tiffany s Debbie Gibson na večerní párty. Nejdříve se dámy věnovaly úvodu ve stanu, a poté pokračovaly v jezírku, zatímco všude kolem se shlukovali Pythoni a Gatoroidi, se kterými si docela úspěšně dokázali poradit návštěvníci večírku:) Takže holky spolu klidně zápasily ve vodě, aniž by tušily, co se děje jen několik metrů od nich:) A taktéž by mě zajímalo, jaké množství mužských diváků se věnovalo převážně pohledům do kyprého výstřihu Tiffany, který po celou druhou polovinu filmu zdatně vyskakoval z obrazovky:) MEGA SPOILER! Tiffany to nakonec nedala. A Debbie taky ne. Jo, kdyby si děvče, dávala pozor, co kolem ní plave...:D KONEC MEGA SPOILERU. Takže doporučení pro všechny, kdyby ve vašem městě nakrmil nějaký chytrák plazy zasteroidovanými kuřaty, a vás pak jednoho dne vzbudily hlasité otřesy, není důvod k panice. To bude nejspíš Asylum:) Jenže to Vám nepomůže. Musíte začít ihned jednat. Nejprve musíte urychleně zničit všechna vejce. Ještě předtím však musíte sehnat prsatou zastánkyni zákona a zapálenou hadí aktivistku, jinak nemáte šanci. A hlavně, důležité! NIKAM nelétejte vrtulníkem:D Kdyby někteří nebrali film tak strašně vážně a neházeli mu hned opovrhující odpady, mohly by Asylácké kousky vystoupat i do vyšších procent:) "Jak se opovažuješ, ty šílená, chladnokrevná milovnice hadů!", "Ty příšery jsou všude kolem, ničí vše živé, zničily mi štěstí." :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama