Reklama

Reklama

Syndrom Nesmělého

(neoficiální název)
  • Francie Le Syndrome du Timide
všechny plakáty
Krátkometrážní / Psychologický
Francie, 2009, 6 min

Obsahy(1)

SYNDROM NESMĚLÉHO je francouzský krátkometrážní film pojednávající o chování a vnímání nesmělého člověka a vysvětlit ho "normálním" jedincům. Snímek byl vybrán do užšího výběru projektu YouTube Play jako jedno ze 125 nejkreativnějších amatérských videí. (Dawid199)

Recenze (18)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nesmělý má dar komplikovat jednoduché věci." To má. A každý je nebo někdy byl Nesmělý. Já už to mám naštěstí za sebou, ale troška analýzy nikdy nezaškodí. Jenže tady se udělala analýza pro analýzu bez doporučené léčby a to mne neuspokojilo. Několik pobavených úsměvů to však vyloudit dokázalo, takže je to v pohodě. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Konečně o mně někdo natočil krátkometrážní snímek. Musím říci, že s výsledkem jsem nadmíru spokojena. Stopáž mohla být klidně i o kousek delší, aby se tak dostalo i na mnohé další skryté vlastnosti spousty z nás. Neznámí tvůrci mají můj obdiv a dík. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nás dokonalých se sice tyto problémy netýkají, ale tohle filmové Beaujolais je tak vtipné, že se rádi podíváme. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hoši se nám na konci do toho trochu zamotali, ale restaurační scénka byla natolik dokonalá, že nelze jít níž než na čtyřku. Jinak já jsem protřelý smělec s nesmělým pohledem, mrk. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Úsměvný a solidně zpracovaný kraťas, který pojednává o vlastnosti, která není mnohým z nás až tolik cizí. Nejvíce pobavila scéna z restaurace. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pojetí jedné otřepané pravdy, která sice mnohým ještě nedochází, ale všichni ví, že to tak je. Zajímavá mi přijde hlavně forma zhmotňujících se představ, ale přece jen to bylo takové moc utahané a nudné. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Vstup do mozku nesmělého? Proč ne, pro mě téma velmi blízké, rovněž pohledy na jednotlivé problémy jsou i v rámci nesmělosti diskutabilní, ovšem mnohem lepší je danou problematiku vidět v praxi. Tím bych spíš doporučil krátký dokument "Velmistr" o Davidu Navarovi, jehož "nesmělost" je zachycena na kameře. ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem čekal něco hodně nudného, ale jak začala fáze chození po ulici, nepřestával sem se smát :D. Konec už byl více méně poučný. Perfektní, jen trochu krátké. ()

Reklama

Reklama