Reklama

Reklama

No Time

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 1994, 23 min

Obsahy(1)

Čtveřice mladých herců (Robert D. Cohen, Alissa Rosen, Billy Portman, Chas Martin) pod taktovkou Darrena Aronofskeho předvádí v šesti krátkých scénkách variace na téma čas a jak jej "zábavně" a "smysluplně" strávit. Jeden z krátkometrážních snímků Darrena Aronofskeho z počátku jeho filmové tvorby je malou sondou do světa amerického humoru a kultury. (bonolennes)

(více)

Recenze (16)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Neviem no, občas vtipné, často stupídne, treba byť naladený na bláznivú komédiu a hlavne mať zmysel pre recesiu (takú tú najtuhšiu monty pythonovskú recesiu) a vtedy by ste sa mali zabaviť. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je tu sice slušná kamera a nějaké ty nápady, ale jinak mi to přišlo strašně trapné. Tenhle styl humoru mě fakt minul obloukem a to opravdu hodně velkým, dokonce jsem si zde mezi těmi scénkami nenašel ani jednu, která by mě aspoň trochu oslovila. Chápu, že je to jen takové studentské blbnutí, u kterého se bavili spíš jeho tvůrci než ostatní, ale i tak to prostě mohlo vypadat líp... Slabé 2* ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Aronofského v tom samozřejmě nepoznáte, ale určité filmové hrátky naznačoval už za mlada. Důchodci na lavičce a chytání ryb zvedají tento experiment trochu výše. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Nepochopil som? Či to bol taký úlet, ktorý pochopili len ľudia v úzkom kruhu tohoto filmu? Či to hodnotenie je len preto také vysoké, lebo pri menovke režisér stojí Darren Aronofsky? Hodnotím podľa svojho pocitu, lebo nerozumiem sa do hĺbky filmovej kritiky a to ešte bod dávam za zvučku, ktorá ma chytila . . . . . ()

Isabell11 

všechny recenze uživatele

Come on, fish! Peanut butter moustache.. Takový studentský pokus Aronovského, ale nevěřila bych že je od něj, kdybych se nepodívala na režii. Nicméně některé ze scén, jsou vážně dobré nápady. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vyvrátit argument, že tomu lidi dávaj hvězdičky, jen proto, že je to Aronofsky. Že to nemá hloubku? Ano, nemá, taky je to prostě jinej žánr, než jeho pozdější filmy. Je to komedie a já jsem se bavil, kdybych se nebavil, hvězdičky dávat nebudu. ()

Vojife 

všechny recenze uživatele

Hodně střelené! Ale dost jsem se bavil, hlavně v první scéně ("Hu-hu-hu-hu"), v té se skleněným okem a v "Peanut butter moustache! ... Grape jelly sideburns!" Některé scénky jsem naopak vůbec nepochopil, jako třeba mluvící basketbalový míč apod. Že to je od Aronofskyho je skutečně k neuvěření. Ale na druhou stranu to má i svou hloubku, ukazuje to, jak jsou lidé závislí na televizi... Ale to je jedno! Come oon, fiiish! ()

Reklama

Reklama