Reklama

Reklama

Fur of Flying

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2010, 3 min

Recenze (11)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snímek v kině předchází promítání Legendy o sovích strážcích. Starý známý kojot a jeho milovaný přítel pštrosík mě ve "třidé" nemile překvapili - tak hnusnou animaci jsem nečekal. Co ale ztrácí krátkometrážní film na vizuálu, daří se mu (jakž takž) dohánět povedenými gagy. Ujde to, ale celkem nic, kvůli čemu by stálo za to šmejdit po youtube... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Fur of Flying je důkazem toho, že klasické animáky by mohly fungovat i coby digitální. Zde se tomu tvůrci hodně přiblížili, ale pořád to není taková sranda jako u těch starých dobrých. Digitální postavičky nemají takové charisma jako ty kreslené, ale třeba, až bude tvorba těchto filmů lehčí, se dočkáme toho, že budou moci konkurovat svým předchůdcům. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

19.2.2011 ~ Pamatujete ještě na animované Loonely Tunes, resp. Road Runnera a kojota? Tak tady jsou znovu. ~ Road Runner je nedostižný, stále, kojot má pech, stále. A o tom je celých pět minut, kde se to mlátí, tříská, vybuchuje... Už to tu bylo mnohokrát, určitou míru vtipu to má, ale to je všechno. Nic co by nějak zvlášť zaujalo. ~ Sic americká animovaná klasika, ale furt to stejné. Raději si pustím mírumilovnějšího krtečka. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, parádní animace a moje oblíbené postavičky. Parádní a v 1080p naprosté pohlazení pro duši a vztyčený prostředník dnešním přeplácanostem pro děti. Thats all folks!!! 10/10! ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Táto animácia sa mi nepáči. A ako sa mám zabávať na kojotových neúspechoch, keď chudáčik kňučí ako môj pes? ()

Reklama

Reklama