Reklama

Reklama

Vykopni

(festivalový název)
  • Velká Británie KickOff
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednoznačně nejsprostší film letošních Mezipater, zařazený do půlnočního pop-punku, je možné charakterizovat nejen extrémně vysokým počtem sprostých slov, ale i počtem komických scén v nezaměnitelném britském stylu. Co se stane, když se má fotbalové mužstvo gayů v neonově růžových dresech utkat s družstvem drsných machrů (hrajících samo sebou v modrém)? V průběhu utkání se na povrch dostávají problémy jednotlivých hráčů, nehledě na jejich sexuální orientaci, které neustále brání v dokončení utkání, a přivádějí k šílenství rozhodčího i přihlížející fanoušky a fanynky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

larelay 

všechny recenze uživatele

Takto dobre som sa uz davno nezasmiala! Polozilo ma to totalne do kolien a aj po opatovnom pozreti som sa neustale valala smiechom :) Tie bizarne postavicky, ktore tu najdete by ste asi hladali len velmi tazko a o to to bolo este zaujimavejsie... Vtipne momenty striedali vaznejsie, ktore vobec neposobili ako past na oko, ale doplnali celu pointu filmu... Nech tie queens nazvete akokolvek, mozete im nadavat do buzien, bukvic, teplosov, zahrali to bravurne a zasluhuju si moj maximalny obdiv! ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Kick Off je milá bizarnost o dvou fotbalových týmech. Jeden tým je homo, druhý hetero plný machů. Pár wtf momentů tam sice bylo (holt nejsem cílová skupina), ale nakonec příjemných 6,5/10. A následná debata byla snad ještě zábavnější než celý film. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Ako reklama na fuchsiové trenkoslipy asi áno, ako celovečený film zaznamenávajúci 2 polčasy fotbalového zápasu s poriadne odretými ušami. Ono ale o uši vlastne vôbec nešlo.. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Fotbalu nefandím, ale tento titul mi kdysi jeden z kamarádů doporučil, že ho viděl na Mezipatrech, takže jak se objevily titulky, tak jsem do toho šel. Nechápu smysl filmu, kde se celou dobu jen prachsprostě kecá a žádná postav se nechová normálně - prostě jeden úchyl vedle druhého, ale aspoň jsou docela dobře vystiženi ;-). Dlouho jsem přemýšlel jestli má film něco, za co bych mu dal aspoň hvězdičku, ale ani náhodou. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama