Reklama

Reklama

Superman/Shazam!: Návrat černého Adama

  • USA DC Showcase: Superman/Shazam! - The Return of Black Adam

Obsahy(1)

Čaroděj Shazam! si mladého Billyho Batsona vybral za ochránce světa a on se stává nejmocnějším smrtelníkem na světě. Billy bojuje po boku Supermana proti zločinnému Černému Adamovi a v tomto novém a mimořádně dlouhém krátkém filmu rychle objeví problém, kterému nakonec musejí čelit všichni superhrdinové – bojuje za spravedlnost? Svým vlastním problémům čelí v této zcela nové kolekci i další čtyři oblíbení superhrdinové DC Comics – Jonah Hex, Green Arrow, Black Canary a Spektra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie také dobré ako SUERMAN: SÚDNY DEŇ, lepšie ako LIGA SPRAVODLIVÝCH: DVE ZEME V OHROZENÍ (Justice League: Crisis on Two Earths). Filmík, kde je Superman vedľajšou postavou a ešte k tomu celkom slušne dostáva do držky. Jeho kolegovia sú zaujímaví a vedia rozpútať akciu, takže nevadí, že je to ten najklasickejší komiksový príbeh... S/S u nás vyšiel na DVD spolu s ostatnými kraťasmi DC Showcase a v kolekcii s ostatnými menej tradičnými hrdinami to vyznieva lepšie než samostatne... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hele, padá hvězda. Přeju si, abychom už navždy byli spolu........... Superman se zde vyrovnává z návratem Černého Adama. A jak to tak v příbězích o Supermanovi bývá, budou zde létat auta, bořit se budovy a hřmít blesky všech barev. Uvidíme a uslyšíme vznik legendy zvané Kapitán Marvel. CITÁT - Pokud vládnu silama Bohů, nejsem sám pak Bohem?......... Tento příběh je kupodivu o deset minut delší než ostatní z této série. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Captain Marvel je priemerná postava sama o sebe a hodí sa skôr do univerza Batman: Brave and Bold ako do seriózneho animáku (naivný detský motív). Superman tu navyše pôsobí iba ako štatista. Celý film je predvídateľný a nudný. A animácia má niekedy až príliš prvky anime. Jediné, čo stojí za zmienku je magická hudba. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Nijak vyjimecny kratas zajimavy spis tim, ze predstavuje mene znameho hrdinu DC universa - Shazama, tedy maleho kluka Billy Batsona, ktery je poveren carodejem byt v dospelem tele ochrancem Zeme. A jeho prvnim ukolem je celit podobne mocnemu nepriteli, Cernemu Adamovi. Story je jednoducha a prevazne se sklada z pestnich bitek po boku Supermana. Trochu matouci pro neznalce je, ze carodej nejdriv rika klukovi Captain Marvel, coz bylo oznaceni hrdiny do roku 2011. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná jednohubka. Dvecetiminutová, téměř nepřerušovaná rubačka s božskými postavami a luxusní animací. Tohle můžu. Klidně to mohlo být delší, protože postava Captaina Marvela má prostě neskutečně boží potenciál. A ani ten Superman mi tady nevadil, ale naštěstí nemá zas tak moc prostoru. Tenhle kraťas je prostě boží. 75%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama