Reklama

Reklama

Krvavý měsíc

Trailer
Austrálie, 1990, 100 min

Režie:

Alec Mills

Scénář:

Robert Brennan

Kamera:

John Stokes

Hudba:

Brian May
(další profese)

V mestečku Winchester sídlia blízko seba dve internátne školy. Prvá je prestížna chlapčenská a druhá dievčenská katolícka. Bežný chod mesta a oboch škôl je narušený v momente, keď tu začnú bez stopy miznúť mladé zamilované dvojice. Stopy vedú k blízkemu lesíku, nazývanému aj ulička lásky, do ktorého si tunajšie páriky chodievajú pravidelne užívať slasti života. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Typický až gýčovitý typ slasherov v plnej plejáde krvi a násilia. Nič nové to neprinieslo, i keď v momentoch v uzavretej miestnosti strach v malej miere pribúdal. Ale v celku beznápadité a k tomu ešte lovestory a erotika, ktorá takisto veľmi nepasovala. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Český název filmu: KRVAVÝ MĚSÍC. V sousedství malého městečka Winchesteru leží obklopena lesy internátní katolická dívčí škola. Považují ji za jednu z nejprestižnějších v širém okolí. Když rodiče jedné z dívek zjistí, že jejich šestnáctiletá dcera Jackie chodí s obyčejným chlapcem, jsou velmi pobouřeni a a chtějí děvče přeložit na jinou školu. Jackie ale Ricka velmi miluje, a tak se rozhodnou pro společný útěk. Mají se sejít v noci za lesem. Tam však čeká ještě někdo další. Mladý pár zmizí a po něm několik dalších. V lese řádí šílený vrah. Pár herců: Leon Lissek (Myles Sheffield), Christine Amorová (Virginia Sheffieldová), Ian Williams (Kevin Lynch), režii tohoto australského filmu má Alec Mills. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejný slasher který ani nepobaví ani nevyděsí. Podle coveru jsem čekal něco jiného a daleko lepšího, a to jsem měl čest vidět uncut verzi a ani tam nebyla krev ani nijaká zajímavá scéna, tohle je prostě slasher pro začátečníky, navíc když jsem uhodl kdo je vrah po pár minutách tak to je docela bída. Herci hrají více než špatně a všechny ty scény na lodi byly nudné a moc ukecané. Aspoň že atmosféra sem tam občas vykoukla, každopádně jeden z těch horších slasherů který jsem viděl, a že jich není málo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další vyvraždovačka, ze začátku to je spíš komedie, o soupeření dvou škol a pak někdo začně zabíjet studenty. Atmoféra prakticky žádná, zvlášt, když je nám velice brzo prozrazeno kdo je kdo, na co se pak má člověk těšit asi tak? Od odpadu to zachrání pěkný holky a sem tam náký to prso. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nie najhorší slasher, odohrávajúci sa na školskej pôde, pochádzajúci z austrálskych hororových dielní. Príbeh sa rozbieha pomaly, prvá polovica filmu viac-menej rieši študentské vzťahy a ich vzájomné lovestory či súperenie domácich surfárov s chlapcami z elitárskej internátnej školy. Túto idylku občas naruší neznámy sériový vrah, ktorý vyzbrojený ostnatým drôtom číha na milenecké dvojice v miestnom lesíku, známom aj ako ulička lásky. Postupne sa začne pritvrdzovať, zabijak sa stáva čoraz ťažšie kontrovateľným a v záverečnej polhodine jeho vyčínanie výrazne naberie na intenzite, čo zákonite znamená aj vylepšenie jeho osobného bodycountu. ()

Reklama

Reklama