Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu byl inspirován jedním z nejznámějších korejských lidových, milostných příběhů, který se dochoval v knize Chunhyangjeon.
Mong-lyong spatří jednoho dne krásnou Chun-hyang a na první pohled se do ní zamiluje. Vyšle tedy svého sluhu Bang-ja, aby mu s ní sjednal schůzku. Bang-ja však podlehne kouzlu a půvabu Chun-hyang stejně jako jeho pán. Mong-lyong chce krásku získat pro sebe nejen kvůli její kráse, ale i pro snadnější cestu do vyšší společnosti. (balone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

balone 

všechny recenze uživatele

The Servant je 7. nejnavštěvovanějším filmem v korejkých kinech za rok 2010. Pěkné, místy však kýčovité a utahané. Ale stále to má korejskou barvitost a skvělé kostýmy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Filmový snímek je založen na tradičním čínském příběhu - ústně tradované folklórní pověsti "Chung Hyang". Film ovšem na rozdíl od tradičního podání spekuluje o tom, co by se stalo, kdyby byla postava Mong-ryong Lee (Seung-bum Ryoo) ošklivou a postava jeho služebníka Ja-jeon Bang (Ju-hyeok Kim) naopak tou atraktivní. Neboť v původním znění je tomu přesně naopak. (Conspi)

Reklama

Reklama