Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (519)

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je sračka nad sračky! Celé je to mířeno na třidé a pokud jím váš televizor nedisponuje, zbydou vám jen oči pro pláč. Malou útěchou můžou být někomu borůvky střílející cecky Dwaynea Johnsona, ale pro normálního člověka je to naprostá ztráta času! Bez nápadu, plné logických bugů a ještě s mizernými triky. Fuuuj! 20% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Možná by to nebylo tak strašné, ale odradilo mě hned několik věcí. Jednak toho dětského herce fakt nesnáším a přijde mi neuvěřitelně nesympatický. A za druhé, i když budeme respektovat zákony filmu a akceptujeme, že na světě tákové místo naruby doopravdy existuje, stále se zde vyskytuje mnoho nelogičností a kdo bude pozorně sledovat, objeví dokonce i minimálně 10 filmovych chyb a to musím říct, že jsem se nijak nesnažil je vyhledávat. 30-40% ale jako pohádka pro děti možná dostatečmé. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDO MÁ CHUŤ NA DOBRODRUŽSTVÍ?....“ /// ...ble, ble, ble ble.... přijet na ostrov, potkat zvířata (obludy), najít tajuplný věci (že by si Indiana J. vzrušením urval pinďoura), vyděšeně zdrhat, nadšeně se tvářit, úžasně zírat – vlastně tohle všechno jsem čekal (a možná i chtěl). Ovšem, že to bude tak stupidně prostý – úděsná neherečka (tak schválně...), fantastickej potápěčskej výkon (i když takový lovci perel....), strašlivý triky (neser! Tohle nemůže ani v 5D vypadat normálně....) a Rock (zapomeň na hudbu – ten herec....) s vizáží Mr. Propera (pro jistotu...). No to si se Hollywoode posral v kině! A co děti? Jestli si nemaj kde hrát...tak asi jo. A možná, aby se zasmály, ani nemusej vidět maxi včeličku ve 3D. Takže: ,,KDO MÁ ještě CHUŤ NA DOBRODRUŽSTVÍ?....“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímám se o AKVALUNG. 2.) Zajímám se o tektonický redukce. 3.) Jsem dítě a nemám si kde hrát. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Už viem kam pôjdem najbližšie na dovolenku, na tajuplný ostrov. Je to úplne zadarmo, netreba žiadne letenky stačí len veriť Verneovým historkám a povoliť uzdu fantázie a zažijem niečo čo som ešte nezažil. Toto dobre spracované dobrodružstvo dostalo do vienka vtipnosť a dobré nové nápady v podobe obrovských lietajúcich včiel, ktoré slúžili ako taxík v úchvatnom pralese, ale aj nebezpečná podráždená jašterica, ktorú neodradila ani nosová päsťovka a veľmi dobré sfilmovanie akčných momentov s výraznou podporou hudobného ozvučenia(boj s jaštericou a aj vtačie nálety). Dwayne Johnson zapadol do príbehu, ako šnúrka do topánok a jeho svalnaté telo dostalo adekvátne využitie ako pumpa lásky, alebo otvárač na staré zhrdzavené poklopy. Prekvapením sa stal Luis Guzmán, ktorý z krimi žánru presedlal do rodinného sedla, v ktorom jasne nominoval svojimi vtipnými dialógmi. Mňa to dostalo, takže 70% bez mihnutia oka. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

K dvojce nepovedené Cesty jsem přistupoval s nulovým očekáváním a vzhledem k tato nastavené hranici se dá říct, že jsem ji dokoukal naprosto uchvácen, ono když nečekáte nic a dostane se vám sice hloupoučké, ale až strhující akční jízdy ( pro děti samosebou:) s přehlídkou pohledných triků, krásné Vanessy a krásné Vanessy:) tak odpustíte i ROCKové prsní tanečky a skvěle si odpočinete. Ve srovnání s fádní jedničkou tahle blbůstka prostě jasně vede. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (13)

  • V jedné ze scén je Gabato (Luis Guzmán) pokrytý ptačím výkalem, o scénu později má košili čistou a poté opět naopak. (LaserJet)
  • Alexander (Michael Caine), který rozhodne vydat se pro ponorku kapitána Nema „Nautilus“, si kapitána Nema zahrál ve filmu 20.000 mil pod mořem (1997). (LaserJet)
  • Zatiaľ čo je vrtuľník zaparkovaný na zemi, je zreteľne vidieť, že časť pre pilota je oddelená od časti pre pasažierov. Keď vrtuľník vzlietne a naberie kurz na Tajuplný ostrov, prepážka oddeľujúca sekcie zmizne. (beso74)

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama