Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (519)

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je sračka nad sračky! Celé je to mířeno na třidé a pokud jím váš televizor nedisponuje, zbydou vám jen oči pro pláč. Malou útěchou můžou být někomu borůvky střílející cecky Dwaynea Johnsona, ale pro normálního člověka je to naprostá ztráta času! Bez nápadu, plné logických bugů a ještě s mizernými triky. Fuuuj! 20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

"No vidíš a ani to nebolelo." - "Teba určite nie." Hm, tak s Brendanom Fraserom resp. s jeho postavou vypiekli tvorcovia dvojky vskutku megabrutálne, to sa len tak nevidí. No nič, ide sa ďalej. Dvojka je jedna obrovská, možno ba priam až gigantická hovadina, plná wtf nelogickostí (harpúna hodená POD vodou, lietanie na včelách). Dobrou správou však je, že to vôbec nevadí a všetky tie blbosti naokolo vám na tvári vytvoria úsmev. Ak nie, tak nie. Mne vytvorili. Do toho The Rock, zachraňujúci od prúseru ďalšiu sériu a vydaril sa aj zvyšok kastingu (všetci sú milí, fajn a zábavní a obľúbite si ich). Najviac ma potešili absurdné vtipy typu "hra prsných svalov", no zabudnúť nesmiem ani na megapôvabný spev pri ohni. Chcem trojku! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je film absolutní blbost. S realitou toho má společného tolik, jako Zeman s demokracií. Stejně tak i musím říct, že veškeré postavy, co se ve filmu objeví, jsou neuvěřitelně chytré. Fakt, jak kdyby se sešel spolek nejinteligentnějších hlav lidstva a spolu se rozhodli vydat na tajuplný ostrov, o kterém už psala kopa dobrodružných spisovatelů před nimi. Na druhou stranu ale musím říct, že to, co mě na jednu stranu štvalo, na druhou stranu parádně nahrávalo filmu. Příběh byl blbej, ale musí se ocenit, že se tvůrci rozhodli natočit něco naprosto rozdílného. Stejně tak postavy byly chytrý jak rádio, ale na druhou stranu si je nešlo nezamilovat. Do toho super prostředí, perfektní efekty a super zpracování, což dokazuje, že tenhle film je vlastně fakt hrozně fajn. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že tohle by Verne taky nepřejules! Vidět, jak fabrika na slaboduché kýče používá jeho romány k tomu, aby odpudivý sliz sbalil prsatou cigošku a děsně si zamiloval svého otčíma, jenž je vyjulesý ovarový krk, co umí hýbat kozama, sáhl by po nové julesetce a otevřel si julesu. Jinak na ně na všechny samozřejmě Tajuplný ostrov nastrajules spoustu osidel, jako například obřího ptáka, macatého, elektrického úhoře a předlouhého leguána, až se z toho pětiletým fakanům musí zdát něco nehezkého o tatínkovi. Takže jsem si to samozřejmě náramně ujules a nostalgicky zavzpomínal na doby, kdy jsem ještě jules s rodiči a hltal v televizi zdegenerovanou kulturou nezpizděné verneovky. Z tohohle by jeden dostal akorát tak zánět jules! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné překvapení! Formát 3D nebyl úplně špatný (má otřesná zkušenost s posledním H.Potterem, kdy bylo vše placaté, mě nadlouho odradila), pohádkové obrazy, napětí, obří hmyz (miluji hmyz a šup hvězdu navíc), vtip a kouzelné dobrodružství, které, ruku na srdce, by leckdo rád prožil. A kdo jiný by měl opět inspirovat než Jules Verne? (škarohlídům bych řekl, že znám několik mládežníků, co po Cestě do středu Země po něm sáhli). Vzorová ukázka rodinné zábavy podle Hollywoodu. Jak v pseudoromantických seriálech a telenovelách zde vzniká láska včetně hrdinského zachraňování, ba co víc, sladký konec je jak pohár se šlehačkou. Jenže, jak by měl končit rodinný film? Měli všichni zahynout? Copak je to horror (kde se to dá, někdy je i vítáno)? Nechápu pohoršení v některých komentářích...A osobně se mi líbily citace ze StarWars - honička mezi stromy i kličkování Nautilu. A nechci ani přemýšlet o tom, zda když něco smete vlna, může se to opět vynořit v plné kráse. Jde přece jen o zábavu a tu jsem si užil. Možná i tím, když jsem sledoval skvěle se bavící děti v kinosále. Jen malá výtka k žánru - fantasy? Prosim? A kde je sakra magie? ()

Galerie (93)

Zajímavosti (13)

  • Podle souřadnic z mapy Tajuplného ostrova by byl ostrov nejméně 3 000 km od ostrova Palau, nikoli 100 mil, jak je zmíněno ve filmu. (rakovnik)
  • Hank (Dwayne Johnson) se o ponorce Nautilus zmíní jako o 140 let starém kousku. O pár chvil později jsou baterie k nastartování motoru příliš vybité. Baterie takové, jako jsou ve filmu, však neexistovaly do začátku 20. století, což je přibližně 30 let poté, co byla loď vyrobena. (LaserJet)

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama