Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (519)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevim jestli je to mnou, nebo jestli jsou ty rodinný filmy pořád trapnější. Scénář a rozhovory mezi hlavníma hrdinama byli přímo k pláči a otec Vanessy byl naprosto ubohej. Co je jediné plus celého filmu, a vlastně jediný důvod proč se na to podívat, je naprosto úžasné vizuální prostředí. Oddychovka, kterou už znova fakt ne. 3* btw. perličky nakonec aneb to si z nás ti scénáristi dělaj srandu? Na začátku Vanessa tvrdí, že jejich helikoptérou se nikam neletí, protože se z toho 'ostrova' nikdo nevrátí. Když jí ale nabídnou tři tisíce dolarů okamžitě na to kývne. Na co jí budou peníze, když se už nevrátí? A další věc, oni tam skáčou po těch vajíčkách a hrozí se, aby ty vejce nerozbily a oni tak neprobudili toho ještěra. Když se ten ještěr ale probudí tak všichni seskočí na zem a běží kolem těch vajec. To je to nenapadlo udělat dřív? ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná dobrodružná fantasy. Film, který nemůže zklamat (pokud nečekáte megahit), jen příjemně překvapit. Není to žádný trhák, pár počítačových zvířátek, pěkné barvičky, trocha těch novodobých scén točených přímo pro 3D, několik rádoby otřepaných (nucených) vtipných pasáží a gest. Příběh vcelku o ničem, nechybí tu už klasicky jeden trouba na cestu (Luis Guzmán) a jeden tvrďák (Dwayne Johnson). Pokud nebudete čekat mnoho, pak se ležérně bez pošimrání mozkových závitů pobavíte. Nečekejte stáda animovaných zvířátek, až na opravdu pár jich tu není mnoho - čekal jsem využití takového světa ve větší míře. Dwayne Johnson ani neukáže nic, co by stálo za zmínku, jednoduše tu jen je, chodí, hezky vypadá a na což láká i trailer, ukáže svůj prsní taneček, toť celé. Dávám 3 hvězdy a doporučuju rodinným typům, divákům bez větších nároků nebo hltačům 3D, kteří musí vidět vše, co je ve 3D natočeno. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $103,860,290Tržby Celosvetovo $335,260,290Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,987,642Tržby za predaj DVD v USA $22,360,911║ V prvom rade film trpí hlavne na nie moc dobre vybratom režisérskom poste, Brad Peyton je len rutinér bez nápadov. Mňa ale v prvom rade zaujímalo čo to povie v 3D prevedení, nuž kvalitatívne sa to odvíja v rámci trikov, ktoré sú prevažne na priemernej úrovni, takže tu potom aj tak všetko funguje ako všeho všudy béčkovom filme. Jednoducho skresaný dej dosť zachraňujú v celku trefné vtípky s prašteným Luis Guzmánom, k tomu tu je očarujúca kočka Vanessa Anne Hudgens(na ňu sa nedá nepozerať/ a potom ešte stíhajte čítať titulky)). Osobne som od toho čakal viac, lebo daná predloha ponúkala nespútané možnosti a veľkoleposť a takto to ostalo ani len nie na pól ceste. /videl v kine 3D verziu: 50%/ ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je sračka nad sračky! Celé je to mířeno na třidé a pokud jím váš televizor nedisponuje, zbydou vám jen oči pro pláč. Malou útěchou můžou být někomu borůvky střílející cecky Dwaynea Johnsona, ale pro normálního člověka je to naprostá ztráta času! Bez nápadu, plné logických bugů a ještě s mizernými triky. Fuuuj! 20% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka pokračovania, tak je to v podstate rovnaká šablóna ako prvý diel. Nič nové, len naleštený vizuál, bicepsi The Rocka, efektné spomalovačky, kopec digitálnej akcie a tak podobne, skratka jedno obrovské digitálne (miestami až Avatarovské) dobrodružstvo, ktoré neprinieslo nič nové, len drží látku prvého filmu. 65% - 3* ()

Galerie (93)

Zajímavosti (13)

  • Podle souřadnic z mapy Tajuplného ostrova by byl ostrov nejméně 3 000 km od ostrova Palau, nikoli 100 mil, jak je zmíněno ve filmu. (rakovnik)
  • V úvodu filmu ujíždí hlavní představitel před policií na jednoválcovém motocyklu Honda XR650L. Zvuková stopa motocyklu je však upravena na 4válec. (Max_FX)
  • V jedné ze scén je Gabato (Luis Guzmán) pokrytý ptačím výkalem, o scénu později má košili čistou a poté opět naopak. (LaserJet)

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama