Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Močály vlhčí než sny fanynky Justina Biebera a tetelící se vedro nad asfaltem louisianských silnic sice skrývaly jistý potenciál, ale to by se musely odstranit následující neshody: a) křečovitá řešení rodinných vztahů, b) za cenu stupidity servírované dějové zvraty, c) taška s cca 40 kilogramy bankovek, která se nosí tak lehce, jako by v ní byly věci do fitka a d) maminka s AK-47 zúročující výcvik z tábora islámských teroristů. Nehledě na to, že jediný majitel důvtipu i šarmu byl ten Chevy Chevelle 1972 a mít Caviezel jeho barvu, končí film při policejní kontrole po patnácti minutách.. Vzhledem k vývoji by byl asi jediný smysluplný závěr, že by ty čtyři miliony dolarů ukořistil aligátor, koupil majoritní podíl ve společnosti Gator Skin Shoes z Baton Rogue a následně propustil všechny zaměstnance.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak je to takovej dalsi rodinej thriller nic mimoradnyho ale nemel sem buhvi jaka ocekavani a zklaman sem nebyl dlouhy je to tak akorat aby se clovek nestacil nudit a i kdyz je podobnych filmu fura tak obcas takovej kousek jako jednorazova zabava potesi i pobavi takze ve finale lehounce nadprumerny film ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tých slaboduchých thrillerov, ktorý vás ničím neprekvapí. Už len to, že rodinka na výlete si poradí so štyrmi ozbrojenými zločincami je neskutočne pritiahnutá za vlasy a ešte ten spôsob... Aj keď to padouši rodinke dosť uľahčili, keď sa stále žrali medzi sebou a občas pripomínali skôr ňoumov Pesciho a Sterna zo Sám doma ako nebezpečných vrahov. Nepridá tomu ani rozkývaná kamera (zase chcel byť niekto cool). 30% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Dost solidní krimi film s docela dobrými akčními scénami.Film trvá hodinu dvacet osm minut a skoro celá ta hodina s dvaceti osmi minutami byla plná napětí, adrenalinu, krve, kulek a potu a to se mi na tom líbilo.Kolik akčních a nebo krimi filmů jsou celé s napětím?Já si myslím, že to možná byla jen Nebezpečná rychlost.Naprosto neznámí herci a předváděli skvělý výkon v dost solidním akčně nabitým krimi filmu.70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO OD NÁS CHTĚJÍ, TATI?"..... /// To si takhle rodinka vyrazí kempovat zrovna, když čtyři sráči zdrhaj po úspěšný loupeži. Banditi jsou vychcaný a dostávaj nápad, jak přechcat policajty..... TOHLE (pro někoho) ŠPATNĚ DOPADNE! Kamera v prvním autě. Kamera i ve druhým autě. Pravda, mohl bych napsat, že kamera je v obou autech, ale to by nebylo tak dramatický. Vo tom to totiž je! Dramatický je tu všechno. Autoři by dokázali zdramatizovat i čůrek chcanek nad pisoárem (což to kurva kolikrát drama fakt je...). Scénárista pomalu (ale jistě) přisejpá do děje sračky a když jich je víc jak tuna, rezignuju.... Vono to opravdu vzbuzuje emoce. Vaří to ve mě. Proklínám den, kdy se všichni narodili... (ááá tak tohle mě překvapilo – to auto neumí plavat. Škoda...) Jebou se lupiči, jebe se rodinka a konec v nedohlednu (neskutečně dlouhá hodina a půl). Naštěstí taťka je romantik, kterej ostatní strhne myšlenkou že ,, i když byl dnes špatný den, tak nevadí, když ten další bude ještě horší“. Thriller o tašce o peněz, ze kterýho se vyklube obyčejná tupá sračka, plná dementů a dementního chování z kterýhokoliv baráku. Jen tady je nechali řídit a chodit po lese. Emoce vyprchávaj, nastala fáze rezignace a je čas pokleknout a poděkovat Bohu, že jsem to přežil bez psychický újmy (kurva aspoň doufám, ale to zjistíte na komentářích...Na prasklej močák seru...). A JESTLI TAM NEUMŘELI, ŽIJOU ŠŤASTNĚ AŽ DO SMRTI! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak se NIKDY nemám chovat (je jedno jestli jedeš kempovat nebo jsi právě udělal banku. Prostě NIKDY!!!). 2.) Chovám se jako dement. (Ideální je, když se tak doma chováte všichni.). 3.) Thx za titule ,,machr100“. (Přestože jsou skoro tak stejně děsivý, jako ten film. Ale bez nich bych neměl tenhle kulturní zážitek. Díky!) /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama