Reklama

Reklama

Kung-Fu Master

všechny plakáty
Hongkong, 2010, 95 min

Režie:

Dou Xiao

Hrají:

Biao Yuen

Recenze (3)

patsandor 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšil, protože mám rád tento druh filmů a protože tam hraje hlavní roli Biao Yuen jeden ze slavné trojky spolu s Jackie Chanem a Sammo Hungem. Po zhlédnutí bohužel zůstali rozporuplné pocity, souboje se mi líbily, ale příběh žádný není, když jsou dobrý souboje, tak se to i odpustí, že příběh je jednoduší, ale tady není nic. Kamera je jako, kdyby to točili tou, co mám doma, zkrátka moc laciný televizní look a hudba taky nic moc, spíš nic. A herecké výkony mimo souboje jsou jak o ochotníků z Horní Dolní. Když to shrnu tak souboje 100% + kamera 20% + výprava 30% + hudba 30% + herecké výkony 20% = hodnocení 40%. Kdo má rád Kung-Fu souboje a ostatní je mu jedno, tak si může 1/2* až 1* přidat. ()

l.l.negro odpad!

všechny recenze uživatele

To že film má slabé hodnocení o tom jsem si byl vědom,ale dával jsem tomu naději kvůli herci a ten jasně zklamal. opravdu hrůza !!! Doufám že si Biao šáhl na hlavu a příště nenatočí takou ptákovinu.... ()

MonitoRewiew 

všechny recenze uživatele

No tak, já si o tomto filmu myslím přesný opak co Yoshitsune a podobní (speciálně pro něj bych tu měl na zamyšlení otázku, zda si je jistý, že by akční scény měly napínat, já si to teda nemyslím). 1. Film se mi líbil 2. Myslím že Biao Yuen asi nikdy neměl lepší roli. Skoro jsem ho nepoznal. 3. Celý film je jako jeden velký zápas, prakticky bez jediné pauzy. Bavilo mne sledovat, jak se mnich vypořádává s nástrahami i protivníky, kteří se jen hrnuli. 4. Nikdy jsem moc nemusel tu takzvanou "slavnou trojku" (spíš by se asi hodil výraz komická trojka), jak to nazval patsandor. Mimochodem vůbec nevím co bylo na těch záběrech tak špatného (podle mně nic) a určitě bych nechtěl vidět to, co by natočil on s tou svou kamerou, kterou má doma. 5. Kung-Fu Master byl na csfd velmi podhodnocen, ale to ať si každý posoudí sám. ()

Reklama

Reklama