Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouholetá televizní a rozhlasová moderátorka, která uvádí mezi posluchači velmi oblíbenou noční rozhlasovou show, odjíždí do USA . Její poslední vysílání je záhy narušeno mužem, který drží jako rukojmí její dceru, sestru a neteř. Diktuje jí, co má hrát a co má řikat, jinak ublíží rukojmím. (balone)

Recenze (7)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMĚLI BY JSTE OBA USILOVAT O ŠŤASTNÝ KONEC?“....... /// Úvodních 15 minut maj holky na to, aby se vykecaly a pak přichází na scénu ,,uchylák“ a malá holčička, která musí dokázat, že alespoň nějaká ženská (v tomhle filmu) má ,,fištróna“. Poslední půlnoční vysílání chytá ,,šmrnc“ a hezky přituhuje – i díky debilním požadavkům. Furt si říkám ,,Ko Sun-young je kapku jeblá, ale to ,,kousnu“!“ Obzvlášť, když tu je zajímavej magor a s ním i napětí. ,,HLAVNÍ HRDINA SE VYVÍJÍ SKRZ UTRPENÍ“. Pomocí soundtracků (dárek filmovým fanouškům) získáváme odpovědi a nahlídneme do duše vraha s posláním v časech rozmáhající se nemravnosti. To jsou klady. Záporem je, že Ko Sun-young je piča! Škoda. To se prostě kousnout nedá! A všechno pak už stojí na tom, jak velká. A věřte mi – VELKÁ! ,,VŠECHNO JSI ZNIČILA!“ Nadstandartně napínavej a taky negativně emoční thriller. Dvě věci, který se vzájemně nevylučujou, mě však děsně serou. Přesto ve mě zůstává nepříjemně příjemnej zážitek. Vypněte to skurvený rádio! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem milovník soundtracků. 2.) Chci slyšet (a vidět) nejzajímavější rozhlasový vysílání od dob Jirky Pomejeho. 3.) Miluju, když se lidi chovaj jako kreténi. 4.) Thx za titule ,,maddy1111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ **** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne prekombinovany thriller plny logickych dier, vdaka comu po chvíli prestane fungovat akykolvek pokus o napätie a cele to posobi ako fraška. Film som dopozeral len tak tak zo zvedavosti aku hovadinu si scenaristi este vymyslia. P.S. Korejski policajti nesklamali a zase boli totalne mimo. 5/10. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý kriminálne ladený thriller. Má dosť dobrý príbeh o úspešnej rozhlasovej moderátorke polnočnej relácie, ktorá sa chystá odvysielať svoj posledný program, lenže s tým sa nevie zmieriť jej veľký fanúšik, sériový vrah a tak behom programu obsadí jej byt, aby v relácii splnila všetko, čo jej prikáže pod hrozbou ublíženia jej rodine, hlavne dcére. A tak musí moderátorka urobiť všetko preto, aby celú situáciu zachránila. Spracovanie síce stále mohlo byť aj o niečo lepšie, ale aj tak som spokojný. Čiastočným problémom je úplná nedôveryhodnosť zápletky, skutočne nedokážem veriť tomu, že by schopný sériový vrah, ktorého polícia nevie odhaliť urobil niečo takéto a navyše takýmto riskantným spôsobom a ešte k tomu sa nemôžem zbaviť aj určitého pocitu častej naivnosti aj mimo toho, ale nad tieto zápory sa dá celkom povzniesť a rýchlo zvyknúť. Hlavne, že je to dynamický thriller, kde sa stále niečo deje, hlavná hrdinka si ma získala a stále som jej fandil, dobre zvládnutá je časť v štúdiu, ale aj následne mimo neho, chválim aj situácie z bytu moderátorky, kde sa tiež stále niečo deje, takže sa je na čo pozerať od začiatku až do konca. Čo sa týka akcie, tak je skôr len priemerná, nepôsobí až tak drsne a mohla byť aj o niečo nápaditejšia, ale pre potreby filmu to aj celkom stačí. Herecké obsadenie je výborné, sympatická Soo-Ae v hlavnej úlohe a viacero zaujímavých vedľajších postáv, sklame jedine Yoo Ji-Tae v úlohe vraha. Nie, že by bol zlý, ale predsa len som od neho zvyknutý na úplne opačné úlohy, stále hráva slušných dobrosrdečných sympaťákov a tak mi ako vrah vôbec nesedel. Réžia a technická stránka určite nepatria medzi žánrovú špičku, ale je to dobre natočené a dostatočne dynamické, takže si ani nemôžem sťažovať. Takže stále je tu čo vylepšovať, ale aj tak som sa bavil dosť dobre a tak nemám dôvod dávať horšie hodnotenie. 73% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na mňa až príliš prekombinované, príbehovo a vývojom deja ťažko stráviteľné. Kórejcom v podaktorych prípadoch, ujde myšlienka nad rámec tolerancie, čoho je “Midnhight FM” svetlým príkladom. Samotný snímok nenudí, to by som klamal. Stále sa niečo deje, pričom posledná tretina je jedna nepretržitá “jazda”. Bohužiaľ, prehltnúť všetku tú fantazmagóriu, je v určitých okamihoch skrátka “nemožné”. Tretia na hrane .. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Příběh posedlého fanouška rozhlasového pořadu, který nechce, abys ním jeho oblíbená moderátorka sekla a tak ji morduje rodinu, je celkově strašně přitažený za vlasy a působí strašně nevěrohodně a vykonstruovaně. Všechno ostatní je víceméně v pořádku, od tradičně velmi dobré technické stránky až k hercům, kterým vévodí vždy minimálně dobrý Yoo Ji-tae. Místy to je opravdu strhující, ale musíte vypnout mozek. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama