Reklama

Reklama

2012: An Awakening

všechny plakáty
USA / Velká Británie, 2010, 75 min

Hrají:

David Icke

Obsahy(1)

Dokument pojednává o roce 2012 a o událostech, ke kterým v tomto roce může dojít. Ústřední myšlenkou filmu je, že naše očekávání, bude přirozeným během událostí, cyklickým vývojem světa. O těchto cyklech měly zřejmě starobylé civilizace lepší znalosti než my nyní. Dokument se nezaměřuje na apokalyptickou vizi, nýbrž spíše na přirozenou změnu, její příčiny, důsledky a průvodní jevy, které již nyní můžeme vnímat. (cyright)

(více)

Recenze (2)

cyright 

všechny recenze uživatele

Další z řady dokumentů zabývajících se problematikou možných událostí roku 2012. Základní idou je, že to, co má přijít - ať už to bude cokoliv - bude přirozené. Přirozený vývoj založený na cyklech, o kterých zřejmě starobylé civilizace věděly mnohem více než my. Je to hodně racionálně pojato, minimálně v první půli. Dokument se senzacechtivě nehoní za apokalypsou a nesnaží se ohromit, nýbrž s docela chladnou hlavou říká, že jedna a jedna jsou obvykle dvě. Jenom my nějak nejsme schopni / ochotni si to spočítat ;-) ()

mojma79 

všechny recenze uživatele

Z dokumentů, které jsem shlédl o roce 2012 byl tento asi nejlépe chápající problematiku naší země, odkazy našich předků a co My odkážeme našim dětem. Velmi dobře natočený dokument ač jsem trochu zklamán kamerou, která nezachycovala přesně to, nač upozorňovali průvodci filmu. Pokud by toto bylo zachyceno, řekl bych, že by se jednalo o nejlepší dokument všech dob. Jinak cca 65% ()

Reklama

Reklama