Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacho (Fernando Tejero) je fotograf, Pilar (Malena Alteriová) novinářka. A je nutné podotknout, že jestli se nějací dva lidé opravdu nemají rádi, pak jsou to tito dva. Naneštěstí pro ně, šéfa žádné osobní spory nezajímají, a tak oba hašteřivci svorně končí na jedné poutní cestě do Santiaga de Compostela, aby mohli společnými silami vytvořit reportáž o práci Olma, zázračného guru, který prý dokáže vyléčit každý neduh jakéhokoli vztahu. Chce to jediné - Nacho a Pilar musí dokázat "jen“ šest dní předstírat, že jsou pár a nezabít se přitom. Jako bonus je navíc čeká pěkných pár desítek poutnických kilometrů v nohách. Tedy dalo by se říci, že jejich mise je dopředu odsouzená k nezdaru. V této španělské dobrodružné romantické komedii však platí, že dokud neprojdete branami Santiaga, může se stát cokoli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Evander 

všechny recenze uživatele

Cesta do Santiaga mne velmi mile překvapila. Čekal jsem průměrnou komedii na jedno podívání a tou možná i je, ale odehrává se v, pro našince úplně neznámém, prostředí, má originální zápletku a celkově má náboj. Ústřední dvojice je kouzelná a dokonale sehraná, což snímku též přidává. Věřím, že nezůstane u jednoho zhlédnutí. ()

ursinko 

všechny recenze uživatele

Púť do Santiaga mám za sebou, The Way sa mi veľmi páčilo a tak som očakával niečo podobné aj v tomto filme. Aké bolo moje prekvapenie, smial som sa až mi slzy padali, humor vynikajúci, predstavitelia a ich herecké výkony presne do seba zapadali. Bavil som sa náramne, preto dávam 90 %. Dostal som to, čo som vôbec nečakal, a veľmi dobre to padlo. ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná malá španělská pěší road movie, lehoučká jako pírko. Scénáristovi se podařilo dát zase jednou dohromady skupinku lidí, které budete mít všechny rádi, včetně potenciálně záporných rolí, a budete jim fandit (včetně Korejce, který má trauma z toho, že jeho žena už nechce polykat..., neumí vyslovit "multiorgastický" a neví, co to znamená). A poznáte, že i obyčejné čistění zubů může být sakra zážitek. Santiago je především katolické poutní místo a chystá se tam i jedna moje známá, takže jsem na počátku sledování filmu nadšeně zavětřil, že ji budu moci doporučit něco k věci. Nakonec ale nevím, protože v tohle filmu se sice velmi cudně, nicméně tak 100x více řeší vztahové a erotické problémy, než otázky víry v Boha. I když... všechno je to tak hezky lidsky poskládané, že se film vlastně k Bohu obrací. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ty si čistíš zuby s ostatníma? Rozhodně ne! Přece to nebudu dělat s každým.... To je jen jedna skvělá věta z tohoto velmi úsměvného filmu, který je pohodový a hlavně vtipný v tom nejlepším slova smyslu. Aneb, co se škádlívá, to se nakonec rádo má, což tady platí snad pro všechny aktéry téhle turisticko-poznávací akce. Od počáteční averze, po spalující vášeň, která sežehne snad úplně všechny. Nedá se nic dělat, příští pochod si zamlouvám taky. A Pilar beru samozřejmě sebou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru další příjemná perlička od Roberta Santiaga. Kdo chce podniknout s Nachem a Pilar opravdu zvláštní pouť do Santiaga a zažít spoustu úsměvných situací, které se točí kolem jednoho tématu, kterým je samozřejmě láska, tak má možnost jít s nimi a užívat si to. Až na pár maličkostí, které mohli s přehledem vynechat jsem se s celou tou podařenou partou báječně bavila a například scénka s čištěním zubů neměla chybu. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama