Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik ochránců přírody musí zabránit krvežíznivým skřetům z dávných časů, aby ovládli a zmasakrovali celý svět. Kombinace filmů Pán prstenů a World of Warcraft s sebou přináší brutalitu, napětí a akci... (StrYke)

Recenze (9)

miciveres 

všechny recenze uživatele

Ak ocakavate nieco v style Pana prstenov, budete sklamani... Ak ocakavate nieco ine, budete takisto sklamani... Ak vam nevadi trapny humor, mizerne efekty iduce ruka v ruke s mizernymi hereckymi vykonmi a este mizernejsim "orkovskym" brnenim, tak si to smelo pozrite. Ale pocitajte s tym, ze budete sklamani... ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Zas až tak hrozné to nebylo, a podle těch všech odpadů soudím, že to někdo z hodnotících uživatelů ani opravdu neviděl :) ()

Reklama

9áťák odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupost u tohoto filmu už dosahuje úrovně, že je vážně zábava ho sledovat. To lze vyčíst už z obsahu filmu, navíc je zde pár vtipných situací a hlášek a scény parodující Pána prstenů taky pobavili. K tomu si přidejte "dramatickou" hudbu hrající třeba i při rozhovoru, nepříliíš dobré herce, příšernou kameru, která se neustále klepe jako kdyby za ní stál další skřet a je jasné, že odpad! si zaslouží. Ovšem patří do té kategorie odpadů, které se dají se smyslem pro humor i dokoukat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě neuvěřitelně nasralo. Na film jsem se dost těšil přeci jen orkové ve filmech tak častý nejsou. A navíc film se pyšnil čím vším se nechal inspirovat. A tak jsem natěšenej film pustil a čekalo mě nemilé překvapení. Takže za prvé, masky jsou celkem slušné a tvůrci si sem tam daly záležet. Ale to je všechno co se dá pochválit zbytek je nudná kravina s neuvěřitelně trapným humorem a špatnýma hercema. Nemá cenu se tímhle filmem více zabývat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény jsou shodné s Pánem prstenů, to také tvůrci oficiálně prohlásili v traileru. (StrYke)
  • Rozpočet filmu byl $2 000 000. (StrYke)

Reklama

Reklama