Reklama

Reklama

Lidská chyba

Obsahy(1)

Dramatický příběh člověka, který vytvořil kosmický dóm. Aby ho vyzkoušeli, rozhodli se zabít jeho rodinu... (D-ALVIM Video)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

LIDSKÁ CHYBA - další perla od D-Alvim Video: Přední vědec společně se svými přáteli vybudoval obrovskou podzemní laboratoř, která vytváří stejné podmínky pro život, jaké by měly být na velké kosmické lodi. Celý projekt je supertajný, protože kosmická loď by měla objevovat vzdálené vesmírné světy. Vědec se rozhodne žít v podzemní laboratoři i se svoji rodinou, aby prověřil simulované podmínky pobytu ve vesmíru. Netuší však, že celý projekt má v rukou armáda, která už dávno rozhodla, že vědec a jeho rodina budou prvními oběťmi laboratoře. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Jedna z hodně zaprášených VHS klasik, která je teď už jen těžko k sehnání. Do rukou se mi dostala v klasickém dvojhlasném dabingu. Tyto nenápadné kousky mám moc rád, mnohé z nich z čisté nostalgie. Human Error je zapadlé béčko s jemným nádechem post-apocalipse / sci-fi žánru, ve výsledku se ale stejně jedná převážně o celkem nudný thriller, který se o předtím zmíněné žánry opírá první polovinu ještě celkem zajímavě, druhou už jen opravdu zřídka a věčnými, úplně zbytečnými, konverzacemi film hodně upadá. Celkový nápad je super, veliká škoda, že se celý kousek nedržel v tempu první půle, která měla grády i příjemnou atmosféru. 2/5 * ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama