Reklama

Reklama

El monstro del mar!

  • Austrálie Monstro!

Obsahy(1)

Tým tří sexy vražedkyň s nevrlým starým námořníkem a jeho nádhernou vnučkou se pouští do bitvy s masivním kolosem z hlubin moře v krvavém, šíleném horroru, který má být poctou filmům s monstry z 50. let. Tři mrchy Beretta, Blondie a Snowball to umí rychle s noži. Krátce po příjezdu do klidné přímořské obce jsou varovány Josephem (Norman Yemm), aby nechodily blízko k vodě, kde se Kraken vynořuje z ledové hlubiny a vše stáhne pod hladinu. Jakmile začnou chapadla létat a krev stříkat, jedinou nadějí na přežití pro tři smrtící krásky je spolupracovat s Josephem a jeho vnučkou Hannah a poslat tak gigantickou hydru do vodního hrobu. (cezero)

(více)

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podarený, štýlový a zábavný kríženec grindhouse a monster horroru, nad ktorým sa vznáša feeling Russa Meyera a Quentina Tarantina, čo samo o sebe trochu naznačuje o čo tu asi pôjde a prečo by sa mohli pseudointelektuálni mudrlanti tomuto kúsku vyhnúť s dostatočným predstihom. Pre ostatných, ktorí raz za čas nepohrdnú niečím béčkovejším, priam až brakovejším ale môže ísť o solídnu zábavu. Trio pochybných ženských, ktoré nemajú problém niekoho odpraviť sa priženie do pobrežného mestečka, kde im kúpacie radovánky naruší ochápadlovaná morská príšera. Spracovanie je slušné, nepôsobilo na mňa zbytočne lacno, vizuál osviežovalo štýlové filtrovanie, efekty boli postačujúce a hudba vhodne grindhousácky vybratá. Nie je to samozrejme strašidelné, skôr krvavé, nechýba násilie, gore a drzé nápady. Záverečná tretina sa potom nesie v trochu vážnejšom duchu a vlastne jediné čo mi vadilo - že sa tomu nevyhlo pár nudných chvíľ, no aj tak sa mi to páčilo viac než by som čakal. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Zábavný mix se sexy herečkami litry krve a monstrem. Jsem celkem překvapen tak malým počtem hodnocení (i s mým 13) podle mě je to velká škoda. Takže krvavé zábavné a sexy za mě parádní oddechovka. 77% ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Súcitná 2ka za B & W vsuvky aj keď sa jedná o snímok, v ktorom ide o absolútne nič. Vytrieskať z ničoho niečo sa proste nedá. Zneužívať grind / ohodiť tetovanými šlapkami a tváriť sa stylingovo to xce odvahu. Táto bola márna. Ja som len čakala , kedy ten imobilný starký vyloví aspoň GODZILLU z toho mora , aby bol koniec.U Mňa to teda nevyšlo . ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek Russe Meyera jsem při úvodní černobílé scéně-poctě Faster Pussycat! Kill!Kill! slintal blahem. Do půlky, kdy se stále odkazuje na další Meyerovy filmy, je to stále slušná paráda. Jakmile ale chce být Simpson vtipný po vlastní linii s vodní příšerou, jde vše dost do háje. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový béčkový (skôr céčkový) zlepenec drsných „killer girls“ ako z Faster, Pussycat! Kill! Kill! (alebo Bitch Slap) a obrovskej krvilačnej chobotnice z mora. Super nápad, no zlé spracovanie a hlavne málo akcie (z 70 minút filmu je tak 10 zaujímavých) to pochováva. Taktiež herečky mohli byť krajšie, ale je to krátke takže sa to dá v pohode pozrieť. 2* a ½* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama